Ο Warren Buffett κάνει παρέα με τον Bill Gates και συμβουλεύουν: Να πώς θα βγάλετε το πρώτο εκατομμύριο, μετά τα 10 & μετά τα… (φωτό)

Δύο πανίσχυροι και πάμπλουτοι άντρες, σίγουρα θα ξέρουν μερικά πράγματα παραπάνω για το πώς κερδίζει κανείς χρήματα! 

 

Ο Αμερικανός επενδυτής και CEO της Berkshire Hathaway κάθεται δίπλα στον Bill Gates και εμείς διαβάζουμε συμβουλές για το πώς θα βγάλουμε… εκατομμύρια! 

Δύο πανίσχυροι και πάμπλουτοι άντρες σίγουρα θα ξέρουν μερικά πράγματα παραπάνω για την οικονομία και το πώς κερδίζει κανείς χρήματα.

Στο Instagram και συγκεκριμένα στην σελίδα warrenbuffettquote έχουν αναδημοσιεύσει μια φωτογραφία από το successbrains, που ανεβάζει φράσεις και ιδέες που έχουν να κάνουν με την επιχειρηματικότητα.

Στο ποστ τους έχουν προσθέσει και άλλες φωτογραφίες στις οποίες αναγράφονται μερικές συμβουλές για όσους θέλουν να προδεύσουν... οικονομικά στην ζωή τους!

«Ο πιο εύκολος τρόπος να αλλάξεις την ζωή σου είναι να κάνεις παρέα με ανθρώπους που είναι ήδη όπως θες να γίνεις» διαβάζουμε στην εικόνα που δείχνει τον συνιδρυτή της Microsoft  και τον  Warren Buffett να κάθονται μαζί σε κάποιο ιδιωτικό τζετ.

Δείτε και τις άλλες φωτογραφίες πατώντας το βελάκι στα δεξιά

Αν πάλι θέλετε να βγάλετε εκατομμύρια πρέπει «να επικεντρωθείτε στο να βγάλετε ένα δολάριο πρώτα, μετά 100, μετά 1000 και πάει λέγοντας»!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ