H Ρόζα Βακονδίου, μακιγιέζ της Έλλης Στάη & της Κατερίνας Καινούργιου δίνει μαθήματα: Οι γαλάζιες σκιές του καλοκαιριού, τα μπρονζέ (φωτό)

«Οι μπρονζέ σκιές ματιών μπορούν να δημιουργήσουν εκπληκτικά μακιγιάζ για κάθε περίσταση»

Μαθήματα δίνει μέσα από τα social media η Ρόζα Βακονδίου. Ποιες σκιές θα φορεθούν το καλοκαίρι και πώς μπορούμε να πετύχουμε ένα ιδανικό μακιγιάζ;

Η γνωστή μακιγιέζ που συνεργάζεται μεταξύ άλλων με την Κατερίνα Καινούργιου, αλλά και με την Έλλη Στάη κάνει διαδικτυακά σεμινάρια μέσα από το σάιτ της.

«Οι μπρονζέ σκιές ματιών μπορούν να δημιουργήσουν εκπληκτικά μακιγιάζ για κάθε περίσταση. Από τις καθημερινές σας εμφανίσεις, σε μια βόλτα, στο γραφείο, μέχρι τις επίσημες ή και την μέρα του γάμου σας, το μακιγιάζ με μπρονζέ σκιές είναι ιδανικό.Αυτά και άλλα πολλά θα τα δούμε μαζί στο σεμινάριο 21/3. 18:00-19:00 κλείστε θέση www.rosavakondiou.gr» γράφει σε ένα από τα ποστ της.

Στις τάσεις του φετινού καλοκαιριού, σύμφωνα με την μετρ του είδους θα δούμε και τις μπλε αποχρώσεις.

«Οι αποχρώσεις του μπλε, από το βαθύ σκούρο έως το απαλό γαλάζιο και από το τιρκουάζ έως την ακουαμαρίνα είναι μία από τις πιο hot τάσεις για το μακιγιάζ του φετινού καλοκαιριού...
Έχει κάνει δυναμικό come back από τη δεκαετία του ’80. Τολμήστε το με την σωστή επιλογή αποχρώσεων» γράφει η Ρόζα Βακονδίου.

«Δοκιμάστε δημιουργικά makeup look. Τα έντονα χρώματα στα μάτια είναι και ένα από τα μεγάλα trends της σεζόν ...Τολμήστε ευφάνταστους χρωματικούς συνδυασμούς !» γράφει ακόμα.

Στην φωτογραφία βλέπουμε την Κατερίνα Καινούργιου να φορά μια απίθανη μεταλλική σκιά σε μωβ απόχρωση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ