Ο πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα στην πιο ρομαντική τους φωτογραφία - Λίγο πριν την επίσκεψη τους στην Αθήνα εύχονται καλή Άνοιξη

Μέσα στα λουλούδια κοιτάζονται  τρυφερά!

Πρώτη ημέρα της Άνοιξης και ο πρίγκιπας Κάρολος με την αγαπημένη του Καμίλα εύχονται μέσα από τα social media.

Ο γιος της βασίλισσας Ελισάβετ και η γυναίκα του στην πιο ρομαντική τους φωτογραφία, ποζάρουν μαζί στον κήπο του Highgrove House, όπου και μένουν.

Εκείνος είναι ντυμένος με μπεζ παντελόνι και ένα χοντρό σακάκι, ενώ η Καμίλα φοράει ένα μαύρο παντελόνι και μπουφάν.

Μάλιστα στα χέρια της κρατάει και ένα μικρό μπουκέτο με λουλούδια, ενώ τον κοιτάζει τρυφερά. Τρυφερό όμως και το βλέμμα του Καρόλου προς την σύζυγό του. 

«Σας ευχόμαστε ευτυχία και υγεία την πρώτη ημέρα της Άνοιξης» γράφουν στη  ανάρτηση που έγινε στην επίσημη σελίδα τους στο Instagram.

Σύμφωνα με το Hello ο πρίγκιπας Κάρολος αγόρασε το Highgrove το 1980 και έμενε εκεί με την πριγκίπισσα Νταϊάνα και τους πρίγκιπες Harry και William.

Το ακίνητο διαθέτει 9 υπνοδωμάτια και έξι μπάνια, ενώ είναι γνωστό για τους πανέμορφους κήπους του που κανονικά είναι ανοιχτοί στο κοινό από τον Απρίλη ως και τον Οκτώβριο.
Φέτος βέβαια λόγω της πανδημίας δεν έχουν ανοίξει.

Υπενθυμίζεται ότι «ο πρίγκιπας της Ουαλίας Κάρολος και η δούκισσα της Κορνουάλης θα επισκεφθούν την Αθήνα στις 24 και 25 Μαρτίου, έπειτα από πρόσκληση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, για να παραβρεθούν στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση» σύμφωνα και με την ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

Μάλιστα στο Instagram το ζευγάρι ανακοίνωσε με την σειρά του την επίσκεψη στην χώρας μας με μια φωτογραφία τους από το Σύνταγμα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ