Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Περίοδος ανανέωσης η εαρινή ισημερία και η εποχή του Κριού - Αποτοξινωνόμαστε από τον χειμώνα

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα για το Σαββατοκύριακο;

Καλώς ήρθατε στην εποχή του Κριού! Σήμερα γιορτάζουμε την εαρινή ισημερία, την είσοδο του Ήλιου στον Κριό, που θα συμβεί στις 11:37 το πρωί του Σαββάτου. Έτσι τα μωρά που γεννιούνται σήμερα πριν από αυτή την ώρα θα είναι Ιχθύες, ενώ αυτά που γεννιούνται μετά τις 11:37 το πρωί θα είναι Κριοί!

Φυσικά δεν περνά κάθε χρόνο ο Ήλιος στον Κριό ή σε όποιο άλλο ζώδιο την ίδια χρονική στιγμή. Εξαρτάται από τη χρονιά πάντα. Πολύ γρήγορα στον Κριό θα περάσει και η Αφροδίτη, ακολουθώντας τον Ήλιο, την Κυριακή.

Μαζί θα συμπλεύσουν μέχρι σχεδόν τα μέσα Απριλίου. Μάλιστα την εβδομάδα που έρχεται θα σχηματιστεί και η σύνοδος Αφροδίτης-Ήλιου στις 26/3, μια όψη ιδιαίτερα τυχερή. Η εαρινή ισημερία και η εποχή του Κριού, που για μας τους αστρολόγους είναι η έναρξη στην πραγματικότητα του νέου αστρολογικού έτους, είναι μια περίοδος ανανέωσης, δράσης, εκκίνησης, νέων ξεκινημάτων όπου τα έχουμε ανάγκη. Αποτοξινωνόμαστε από τον χειμώνα, κάνουμε τα πλάνα μας και προσπαθούμε να εκμεταλλευτούμε πλήρως την περίοδο μέχρι τις 19/4 για να ανανεωθούμε!

Το Σάββατο η Σελήνη θα βρίσκεται στους Διδύμους, δημιουργώντας μια πιο ανάλαφρη ατμόσφαιρα, ενώ την Κυριακή το μεσημέρι περνώντας στον Καρκίνο γίνεται λίγο πιο εσωστρεφής και συναισθηματική. Για το πώς θα σας επηρεάσει το δίδυμο Ήλιου-Αφροδίτης, εκτός από τα αναλυτικά άρθρα στο site, μπορείτε να παρακολουθήσετε το Stars System του Σαββάτου στη 1:00 το μεσημέρι που κάνω την ανάλυση για κάθε δεκαήμερο του ζωδίου σας!

ΚΡΙΟΣ

Τα γενέθλια σας ξεκινούν ακόμη μια χρονιά. Το Σάββατο φέτος είναι η πρώτη μέρα των γενεθλίων σας, καθώς ο Ήλιος περνά στο ζώδιο σας και αρχίζετε να νιώθετε ότι βγαίνετε στο φως, τα ενεργειακά σας επίπεδα ανεβαίνουν, κάτι που θα διαπιστώσετε περισσότερο μέσα στον Απρίλιο, ενεργοποιήστε γενικότερα προς την κατεύθυνση της ανανέωσης σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας. Αν το προηγούμενο διάστημα νιώθατε ζορισμένοι και πιο κλειστοί ψυχολογικά, μπερδεμένοι σε σχέση με τη δράση σας ή τις σχέσεις σας, τα πράγματα θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν στο μυαλό σας. Θα σιγουρευτείτε για όσα θέλετε να κυνηγήσετε σε αυτή τη γενέθλια χρονιά και για τα πράγματα που θα αφήσετε πίσω σας.

Οι πρωτοβουλίες από τώρα μέχρι τις 19/4 μπορεί να πιάσουν τόπο και να σας εξελίξουν. Την Κυριακή θα έχετε κι άλλες επισκέψεις στο ζώδιο σας, καθώς έρχεται και η Αφροδίτη στον Κριό. Η αγάπη, ο έρωτας και η χαρά ξαναβρίσκουν τον δρόμο του γυρισμού στη ζωή σας! Για το πώς θα σας επηρεάσει το δίδυμο Ήλιου-Αφροδίτης, εκτός από τα αναλυτικά άρθρα στο site, μπορείτε να παρακολουθήσετε το Stars System του Σαββάτου στη 1:00 το μεσημέρι που κάνω την ανάλυση για κάθε δεκαήμερο του ζωδίου σας!

ΤΑΥΡΟΣ

Υπάρχει για κάθε ζώδιο μια περίοδος κάθε χρόνο που είναι πιο «κλειστή», οι άμυνες πιο χαμηλές και η δράση εκδηλώνεται σε ένα πιο εσωτερικό ή παρασκηνιακό επίπεδο. Είναι πάντα η περίοδος πριν τα γενέθλια μας. Για σας τους Ταύρους αυτή η πιο «εσωστρεφής» περίοδος ξεκινά από σήμερα Σάββατο με την είσοδο του Ήλιου στον Κριό. Εδώ ο Ήλιος περνά στον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σας που συνδέεται με το τέλος καταστάσεων, ώστε να φύγει ό,τι δεν έχει θέση στη ζωή σας και να προετοιμάσετε το έδαφος για το καινούριο. Μέχρι τις 19 Απριλίου είναι μια περίοδος που προτεραιότητα πρέπει να είναι η υγεία και η φυσική σας κατάσταση και που μπορεί να κερδίσετε πολλά οφέλη αν αποφασίσετε να κάνετε κάποιες αλλαγές στην καθημερινότητα σας και να προσέξετε περισσότερο τον εαυτό σας, τη διατροφή σας και γενικότερα την υγεία σας.

Είναι ακόμη μια περίοδος για να κάνετε συζητήσεις, ίσως σε ένα πιο μυστικό επίπεδο, για το μέλλον της δουλειάς ή να προετοιμάσετε κάποιο νέο ξεκίνημα που θέλετε να κάνετε το επόμενο διάστημα. Την Κυριακή ο κυβερνήτης πλανήτης σας, η Αφροδίτη παίρνει κι αυτή θέση στο ζώδιο του Κριού μπαίνοντας κι αυτή σε παρασκηνιακή φάση εκδήλωσης της ενέργειας της. Είναι μια περίοδος που δεν ευνοεί ιδιαίτερα τη δημιουργία νέων σχέσεων, ευνοεί όμως να δώσετε τέλος σε μια ιστορία που βλέπετε ότι δεν έχει μέλλον. Για το πώς θα σας επηρεάσει το δίδυμο Ήλιου-Αφροδίτης, εκτός από τα αναλυτικά άρθρα στο site, μπορείτε να παρακολουθήσετε το Stars System του Σαββάτου στη 1:00 το μεσημέρι που κάνω την ανάλυση για κάθε δεκαήμερο του ζωδίου σας!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το Σάββατο ο Ήλιος περνά στον Κριό και η έμφαση πλέον φεύγει από τον τομέα της καριέρας και προχωρά στον τομέα των στόχων, της συνεργασίας, της συλλογικής δουλειάς, των φίλων. Το «μαζί» θα σας πάει καλύτερα από δω και κάτω σε όλες τις δραστηριότητες σας. Ούτως ή άλλως εκπροσωπείτε ένα από τα πιο κοινωνικά ζώδια και είναι ευτυχία για σας να μπορείτε να μοιράζεστε τις σκέψεις, τις ιδέες, τις αποφάσεις σας με τους άλλους στη ζωή σας. Καιρός να ανανεώσετε τους τρόπους που επικοινωνείτε, να γίνετε πιο ενεργητικοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να κατεβάσετε εφαρμογές τεχνολογίας που θα σας διευκολύνουν ή να διαγράψετε ό,τι δεν χρειάζεστε. Την Κυριακή ακολουθεί κι η Αφροδίτη στον Κριό μέσα στον ίδιο τομέα. Θα βοηθήσει να αναθερμάνετε τις σχέσεις με τους φίλους, να κάνετε νέες γνωριμίες, να φλερτάρετε περισσότερο, να ανοίξετε τον κοινωνικό και φιλικό σας κύκλο και να βρείτε πράγματα που σας ενθουσιάζουν να μοιραστείτε με τους φίλους, τον σύντροφο, τα παιδιά σας.

Για το πώς θα σας επηρεάσει το δίδυμο Ήλιου-Αφροδίτης, εκτός από τα αναλυτικά άρθρα στο site, μπορείτε να παρακολουθήσετε το Stars System του Σαββάτου στη 1:00 το μεσημέρι που κάνω την ανάλυση για κάθε δεκαήμερο του ζωδίου σας!

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ