Vintage Story :Όταν ο νεαρός Ντέιβιντ Μπάουι συνάντησε για πρώτη φορά την Ελίζαμπεθ Τέιλορ - Χημεία από την πρώτη ματιά (φώτο)

Στην πρώτη συνάντηση τους ο Ντέιβιντ Μπόουι "έστησε" δύο ώρες την Ελίζαμπεθ Τέιλορ. Οι ιστορικές φωτογραφίες τραβήχθηκαν για να "σπάσει" ο πάγος όταν έφτασε τελικά στο ραντεβού

O David Bowie και η Elizabeth Taylor συναντήθηκαν  στο Μπέβερλι Χιλς το  1975 . 

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που γνώρισαν από κοντά ο ένας τον άλλο ! Από την πρώτη στιγμή αναπτύχθηκε μεταξύ τους χημεία που κράτησε μια ζωή. Τις ιστορικές φωτογραφίες τράβηξε ο , Terry O 'Neill.

Η συγκλονιστική ιστορία

Όταν η Ελίζαμπεθ Τέιλορ βρισκόταν στα γυρίσματα  της αμερικανό-σοβιετικής ταινίας  του 1976, The Blue Birds και ήθελε ο Ντέιβιντ Μπόουι να περάσει από οντισιόν για ένα ρόλο, ζήτησε από τον καλό της φίλο Τέρι Ο'Νιλ να δημιουργήσει μια ευκαιρία για να γνωριστούν.

Ο O'Neill οργάνωσε μια συνάντηση στο σπίτι του σκηνοθέτη της ταινίας, The Blue Birds, George Cukor στο Μπέβερλι Χιλς.  O  Bowie έφτασε στην συνάντηση δύο ώρες αργότερα, από την ώρα του ραντεβού.

Όπως ανέφερε  ο O'Neill αργότερα, η Liz ήταν αρκετά ενοχλημένη και στα πρόθυρα να φύγει.

"Αλλά καταφέραμε να την πείσουμε να μείνει", είπε ο Terry O 'Neill , σύμφωνα με όσα αναφέρει στην λεζάντα των σπάνιων φωτογραφιών που ανέβασε στο Instagram η σελίδα Vintage Retro World.

Για να σπάσει ο πάγος όταν τελικά έφτασε ο Bowie, ο O'Neill άρχισε να τραβάει τις φωτογραφίες. 

Ο Μπόουι τελικά δεν πήρε το ρόλο, αλλά αυτά το εμβληματικά στιγμιότυπα της μοιραίας συνάντησης παραμένουν.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ