Ο πάμπλουτος Ιταλός Gianluca Vacchi στο πιο αστείο βίντεο του - Χορεύει η γυναίκα του, αλλά ποιανού είναι τα χέρια της;

Το πανέμορφο μοντέλο από τη Βενεζουέλα έφερε πριν λίγους μήνες στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι... 

Mετράει σχεδόν 20.000.000 followers που ενθουσιάζονται με τα post του που δίνουν μια γεύση από την υπερπολυτελή ζωή του. Ο λόγος για τον 54χρονο Ιταλό επιχειρηματία Gianluca Vacchiη φήμη του οποίου ξεπέρασε τα σύνορα της γειτονικής χώρας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi)

Κατέκτησε το διαδίκτυο με τις χορευτικές φιγούρες και το πλουμιστά ανέμελο lifestyle του γεμάτο από ρυθμό, καλοκαίρι και καλλονές που τον συνοδεύουν στο Instagram

Ωστόσο ο Gianluca Vacchi, έχει βρει πλέον την μια και μοναδική. Την σύντροφό του Sharon Fonseca με την οποία απέκτησαν πριν λίγους μήνες το πρώτο τους παιδάκι μαζί.  Ο Ιταλός μεγιστάνας και “βασιλιάς του Instagram” όπως έχει χαρακτηριστεί, απέκτησε ακόμη μια κόρη αυτή την φορά από την 25χρονη σύντροφό του, με την οποία είναι μαζί τα τελευταία τρία χρόνια.

Ο Vacchi είναι μαζί με την 25χρονη Sharon από τα τέλη του 2017. Αυτή είναι η δεύτερη κόρη του καθώς έχει αποκτήσει από προηγούμενη σχέση του μια μεγαλύτερη κόρη, την Τζινέβρα Μαβίγια που γεννήθηκε το 2002.

Ο ίδιος είναι πολύ ενεργός στα social media και ανεβάζει συνέχεια φωτογραφίες με τη σύντροφό του αλλά και την κόρη του. Στην τελευταία του ανάρτηση βλέπουμε την Sharon να χορεύει, όχι όμως με τα δικά της χέρια. 

Ο Ιταλός επιχειρηματίας που είναι και μεγάλος πλακατζής, κρύφτηκε πίσω από την καλλονή και έβαλε τα χέρια του μπροστά της. Όλοι πίστευαν πως η 25χρονη απέκτησε τατουάζ και... μπράτσα! 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ