Δημοσιογράφος ανέβασε Βίντεο ντοκουμέντο με την στιγμή του μοιραίου τροχαίου έξω από την Βουλή - Πως εκτινάχθηκε ο άτυχος μοτοσικλετιστής

Η κάμερα του κλειστού κυκλώματος έχει καταγράψει όλο το συμβάν...

Βίντεο από το τροχαίο δυστύχημα που συνέβη την περασμένη Παρασκευή12/3 έξω από την Βουλή, στο οποίο έχασε τη ζωή του ο 23χρονος Ιάσονας, ήρθε στο φως της δημοσιότητας και κάνει τον γύρο του διαδικτύου .

Όπως φαίνεται στο βίντεο που ανέβασε στο διαδίκτυο ο δημοσιογράφος Θάνος Κόκκαλης, από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή της Βουλής, ο οδηγός της μοτοσικλέτας φαίνεται να έρχεται από δεξιά την ώρα που το όχημα της ασφάλειας της Ντόρας Μπακογιάννη στρίβει για να μπει μέσα στη Βουλή και συγκρούονται, με αποτέλεσμα να γίνει το μοιραίο τροχαίο δυστύχημα.

Από τη σύγκρουση, φαίνεται να εκσφενδονίζεται αρκετά μέτρα μακριά, με την πρόσκρουση να του κοστίζει τελικά τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος οικογένεια και φίλους.

Από το κλειστό κύκλωμα, φαίνεται ότι εκείνη την ώρα, δεν υπάρχει κάποιος τροχονόμος για να ρυθμίζει την κυκλοφορία, κάτι που προφανώς ερευνάται στο πλαίσιο του φακέλου που έχει ανοίξει για την υπόθεση, που έγινε γνωστή από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Ο Ιάσονας δώρισε τα όργανά του

Δύο γυναίκες, 57 και 55 χρονών που υποβάλλονταν εδώ και περίπου 10 χρόνια σε αιμοκάθαρση, υποβλήθηκαν με επιτυχία σε μεταμόσχευση νεφρού στη Χειρουργική Κλινική Μεταμοσχεύσεων Α.Π.Θ του Ιπποκράτειου, χάρη στη δωρεά των οργάνων του 23χρονου Ιάσονα ο οποίος είχε μείνει εγκεφαλικά νεκρός μετά από τροχαίο την περασμένη Παρασκευή μπροστά στη Βουλή.   

«Η υπέρβαση της οικογένειας 23χρονου Ιάσονα μετουσίωσε τον πρόωρο και τραγικό χαμό του, σε πράξη αγάπης και προσφοράς χαρίζοντας την ελπίδα για μια νέα ζωή σε τόσους συνανθρώπους μας» αναφέρει η διοίκηση του Νοσοκομείου εκφράζοντας συλλυπητήρια στην οικογένεια του δότη και ευχαριστώντας την για την μεγάλη αυτή υπέρβαση.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ