O Bill Gates είναι τσιγκούνης στα ρούχα και σπάταλος στα πολυτελή αυτοκίνητα - O μεγιστάνας & τα μυστικά του (φωτό)

Πόσα αυτοκίνητα έχει; 

Από πιτσιρικάς ήταν μάγος των υπολογιστών και έγινε ένας απίστευτα ταλαντούχος προγραμματιστής. Είναι δαιμόνιος επιχειρηματίας, φιλάνθρωπος, επενδυτής,  και εφευρέτης. 

Το 1975, ο Μπιλ Γκέιτς και ο Πολ Άλεν συνίδρυσαν την εταιρεία Microsoft, η οποία εξελίχτηκε στην μεγαλύτερη εταιρεία λογισμικού για ηλεκτρονικούς υπολογιστές παγκοσμίως. 

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του στη Microsoft, ο Γκέιτς έχει διατελέσει πρόεδρος, Διευθύνων Σύμβουλος και επικεφαλής αρχιτέκτονας λογισμικού. Μέχρι τον Μάιο του 2014 ήταν ο μεγαλύτερος φυσικός μέτοχος της εταιρείας. Ο Γκέιτς συνέγραψε και συμμετείχε στη συγγραφή αρκετών βιβλίων.

Ο ίδιος μέχρι τώρα είναι ένας από τους πιο πλούσιους ανθρώπους , με την πιο μεγάλη επιρροή. Όμως ακόμα και ο Μπιλ Γκέιτς έχει τις αδυναμίες του, τα μυστικά του και τις ιδιοτροπίες του. 

Εσείς ξέρατε ποια είναι τα δύο πράγματα για τα οποία δεν ξοδεύει χρήματα; 

 

O ίδιος έχει αποκαλύψει πως τα ρούχα και τα κοσμήματα ή αξεσουάρ (ρολόγια) δεν του κάνουν ιδιαίτερη αίσθηση. Του αρέσει το λιτό ντύσιμο και δε θεωρεί απαραίτητα τα ακριβά ρούχα ή αξεσουάρ. 

Τα ιδιωτικά τζετ και τα αυτοκίνητα

Ο ίδιος έχει ένα πάθος και αυτό είναι τα αυτοκίνητα αναφέρει το cnbc.

Ο Γκέιτς διαθέτει ιδιωτικό τζετ - ένα Bombardier BD-700 Global Express - αξίας 19,5 εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με το Wealth-X. Έχει επίσης μια συλλογή σπορ αυτοκινήτων αξίας περίπου 650.000 $, συμπεριλαμβανομένων των Porsche 911, Jaguar XJ6, Porsche Carrera Cabriolet 964, Porsche 959 Coupe 1988 και Ferrari 348.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ