Δείτε την καινούργια βίλα της Ριάννα στο Μπέβερλι Χιλς - Πολυτέλεια & κομψότητα σε ένα ονειρεμένο σπίτι 13.8 εκατομμυρίων δολαρίων (φώτο)

Λίγα μέτρα από το σπίτι της Rihanna βρίσκεται το σπίτι του Sir Paul McCartney, ενώ στην ίδια γειτονιά βρίσκεται το κτήμα που για χρόνια νοίκιαζε η Mariah Carey, το οποίο κατά τη διάρκεια της πανδημίας πέρασε στα χέρια της Madona,

Η Rihanna μόλις διέθεσε το ποσό των 13,8 εκατομμυρίων δολαρίων για να αγοράσει μία υπέροχη βίλα στο Beverly Hills. Το όμορφο και απομονωμένο αρχοντικό, πιθανώς την κάνει να αισθάνεται σαν να είναι το "μόνο κορίτσι" στη γειτονιά.

 

SEE THE INSIDE THE $13.8MILLION MANSION #RIHANNA JUST BOUGHT IN BEVERLY HILLS (PHOTOS) #SouthSouthHypeHub

Δημοσιεύτηκε από South South HypeHub στις Τετάρτη, 17 Μαρτίου 2021

 

Το σπίτι των 7.600 τετραγωνικών ποδιών, που βρίσκεται στο πιο ειδυλλιακό τμήμα του Μπέβερλι Χιλς, πίσω από φράχτες και πύλες, προστατεύοντας την ιδιωτική ζωή της διάσημης ποπ -σταρ. 

South South HypeHub/Facebook

Διαθέτει ένα δρόμο που οδηγεί σε ένα ιδιωτικό  γκαράζ δύο αυτοκινήτων.

South South HypeHub/Facebook

Το σπίτι χτίστηκε  το 1938 και ανήκε στο παρελθόν στη μυθιστοριογράφο Mary Sheldon, κόρη του δημιουργού του  "I Dream of Jeanie", Sidney Sheldon.

Rihanna Navy/Facebook

 

Η Mary πούλησε το ακίνητο το 2016 στον επενδυτή Ντάνιελ Στάρ, ο οποίος ανακαίνισε πλήρως το σπίτι. Η απόκτησή του εμφανίστηκε στη σειρά Bravo Million Dollar List.

Rihanna Navy/Facebook

 

Rihanna buys $13.8 million Beverly Hills mansion ? "Rihanna’s new neighbors include her “FourFiveSeconds” collaborator...

Δημοσιεύτηκε από Rihanna Navy στις Τρίτη, 16 Μαρτίου 2021

 

Η Rihanna, η οποία δεν έχει κυκλοφορήσει άλμπουμ από το 2016  αλλά έχει ασχοληθεί με τις επιχειρήσεις της μόδας, διαθέτει επίσης εξοχική κατοικία στα νησιά  Μπαρμπάντος και πολλές άλλες κατοικίες στην περιοχή του Λος Άντζελες.

Rihanna Navy/Facebook

Το νέο σπίτι της 33χρονης σούπερ σταρ μεταξύ άλλων περιλαμβάνει ένα τεράστιο δωμάτιο -γκαρνταρόμπα, αναφέρει το eonline.com

Rihanna Navy/Facebook

South South HypeHub/Facebook

South South HypeHub/Facebook

Λίγα μέτρα από το σπίτι της Rihanna βρίσκεται το σπίτι του Sir Paul McCartney, ενώ στην ίδια γειτονιά βρίσκεται το κτήμα που για χρόνια νοίκιαζε η Mariah Carey, το οποίο κατά τη διάρκεια της πανδημίας πέρασε στα χέρια της Madona, αναφέρει το Dirt.

South South HypeHub/Facebook

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό Slideshow 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ