Γνωστό μοντέλο δέχθηκε επίθεση από έξι γυναίκες - Την απήγαγαν, την ξυλοκόπησαν άγρια & την κούρεψαν (φωτό)

Τον τρόμο που έζησε στα χέρια των έξι γυναικών περιέγραψε η πρώην ηθοποιός... 

Για τον εφιάλτη που βίωσε στα χέρια έξι γυναικών μίλησε η  Μαρία Αλεξάνδρου, πρώην ηθοποιός αισθησιακών ταινιών. 

Το μοντέλο καταγγέλλει πως δέχτηκε άγρια επίθεση από έξι γυναίκες, απήχθη και ξυλοκοπήθηκε, ενώ οι δράστριες μάλιστα την κούρεψαν.

Την επίθεση που δέχτηκε στη Θεσσαλονίκη αποκάλυψε η ίδια μιλώντας στην εφημερίδα "Espresso", υποστηρίζοντας πως οι λόγοι της απαγωγής ήταν ερωτική αντιζηλία.

 

 

Όπως λέει, οι έξι γυναίκες την ακινητοποίησαν και με την απειλή μαχαιριού την ανάγκασαν να τις ακολουθήσει. Την οδήγησαν σε μια ερημιά, όπου την ξυλοκόπησαν αλύπητα, την ξεγύμνωσαν και της έκοψαν τα μαλλιά. Η αφορμή φαίνεται να είναι τα… μάτια ενός άντρα με τον οποίο το μοντέλο είχε σχέση.

Μαρία Αλεξάνδρου

Το μοντέλο με δάκρυα στα μάτια μιλάει για τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε, επακόλουθο πολύμηνων απειλών που δεχόταν:"Το συμβάν έγινε τον περασμένο Μάρτιο στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης. Δεχόμουν απειλητικά μηνύματα επί μήνες. Μια μέρα με άρπαξαν με ένα αμάξι έξω από το σπίτι μου και με πήγαν σε ένα απομονωμένο μέρος. Εκεί ήταν έξι γυναίκες και άρχισε το βασανιστήριο μου.

 

 

"Άρχισε να με χτυπούν δυνατά στο κεφάλι με τα παπούτσια τους, έβγαλε μαχαίρι και με απείλησαν, πήγαν να μου σκίζουν τα ρούχα και με κούρεψαν, για να με ξεφτιλίσουν. Μετά τον άγριο ξυλοδαρμό μου και τις απειλές, μου έκλεψαν τσάντα και τα κινητά τηλέφωνα" περιγράφει η ίδια και προσθέτει: "Δέχτηκα επίθεση καθαρά λόγω ζήλιας. Όλα αυτά έγιναν για έναν άντρα. Πήγα αμέσως στο αστυνομικό τμήμα των Νέων Επιβατών και υπέβαλα μήνυση. Η υπόθεση έχει τραβήξει πλέον τον δρόμο της δικαιοσύνης".

Μαρία Αλεξάνδρου 2

 

 

Μαρία Αλεξάνδρου 3

Η Μαρία Αλεξάνδρου κατέφυγε στη Δικαιοσύνη και οι έξι δράστριες θα καθίσουν σύντομα στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ