Μες τα μπορντό η βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας: Παραδίδει μαθήματα στυλ με μια υπέροχη δερμάτινη φούστα (φωτό)

Μέχρι το γόνατο με ζώνη στην μέση!

Η βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας έκανε ακόμα μια κομψή εμφάνιση και φόρεσε μια φούστα - πρόταση για όλες εμάς.

Ειδικότερα η σύζυγος του βασιλιά Γουλιέλμου Αλεξάνδρου βρέθηκε στο Dans Theater στην Χάγη και μίλησε με τους εργαζόμενους για το πώς η εταιρεία καταφέρνει μέσα στην πανδημία να επιβιώσει και να δημιουργήσει εναλλακτικά χορευτικά show για το κοινό της.

Εδώ και ένα χρόνο δεν γίνονται παραστάσεις λόγω του κορωνοϊού και το Dans Theater να προσπαθεί να κρατήσει την ποιότητα και το ενδιαφέρον μέσω online προγραμμάτων.

Όπως ήταν αναμενόμενο το Instagram γέμισε με φωτογραφίες της βασίλισσας που είχε επιλέξει για ακόμα μια φορά ένα πολύ σικ σύνολο.

Ντυμένη στα μπορντό, που της πάνε πολύ, η Μάξιμα φορούσε μια μπλούζα με ίδιου χρώματος κασκόλ από την εταιρεία Natan Couture.

Η υπέροχη φούστα της, που ήταν της ίδιας μάρκας, μας εντυπωσίασε και θέλουμε να την αποκτήσουμε! Μπορντό και δερμάτινη έφτανε μέχρι λίγο πιο κάτω από το γόνατο, ενώ στην μέση είχε μια ζώνη στο ίδιο χρώμα και ύφασμα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @royals_.family

Σε ανάλογες αποχρώσεις ήταν και οι μυτερές γόβες της, αλλά και η τσάντα - φάκελος που κρατούσε. 

Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που φοράει το συγκεκριμένο outfit, κάτι που άλλωστε συνηθίζεται από τις γαλαζοαίματες οι οποίες κοιτούν να ανακυκλώνουν τα ρούχα τους και να μην τα βάζουν μόνο μια φορά.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ