Ο Σπύρος Σούλης μας προτείνει: Αυτές είναι οι επόμενες μεγάλες χρωματικές τάσεις στα ντουλάπια της κουζίνας

''Κλέψτε΄'' ιδέες και κάντε την κουζίνα σας πιο μοδάτη από ποτέ... 

Οι τάσεις στα ντουλάπια της κουζίνας μας έχουν εκπλήξει πολλές φορές τα τελευταία χρόνια. Από τα έντονα χρώματα μέχρι τις διχρωμίες το σίγουρο είναι ότι έχετε πλέον πολλές επιλογές για να δημιουργήσετε μια μοναδική διακοσμητική ατμόσφαιρα στην κουζίνα σας.

Όσοι από εσάς, λοιπόν, ετοιμάζεστε να δημιουργήσετε την καινούργια σας κουζίνα ή να ανανεώσετε την παλιά ίσως αναρωτιέστε τι χρώμα να κάνετε τα ντουλάπια σας. Γι αυτό κι εμείς κάναμε την έρευνά μας και προβλέπουμε τις επόμενες μεγάλες χρωματικές τάσεις που θα δούμε στις κουζίνες. Ποιες είναι αυτές; Διαβάστε παρακάτω.

Θερμό γκρι Το έχουμε αναφέρει ξανά πως το γκρι είναι ένα χρώμα που συναντάμε όλο και περισσότερο. Απ’ ότι φαίνεται όχι απλώς δεν υποχωρεί αλλά αυξάνεται σε δημοφιλία. Αναζητήστε γκρι που να έχουν μέσα μια ελαφριά θερμή απόχρωση για μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα.

ντουλάπια κουζίνας

Το γκρι όχι απλώς δεν υποχωρεί αλλά αυξάνεται σε δημοφιλία.

Μουντό μπλε Το μπλε είναι ιδιαίτερα δημοφιλές και το συναντάμε κυρίως στα χαμηλά ντουλάπια της κουζίνας. Το μουντό μπλε όμως είναι αυτό που έρχεται να κάνει την διαφορά. Θα το δούμε σε πολλές κουζίνες ως το κύριο χρώμα των ντουλαπιών – είτε πρόκειται για τα χαμηλά είτε για τα ψηλά ντουλάπια.

ντουλάπια κουζίνας

Το μουντό μπλε όμως είναι το χρώμα που έρχεται να κάνει την διαφορά.

Σκούρο πράσινο Οι σκούροι τόνοι της φύσης είναι ιδανικοί για να δημιουργήσετε μια δραματική και ταυτόχρονα πολύ εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα στην κουζίνα σας – ειδικά την νύχτα. Συνδυάστε το με λευκούς πάγκους και με ξύλινες λεπτομέρειες για ένα ακόμα πιο κομψό αποτέλεσμα.

ντουλάπια κουζίνας

Οι σκούροι τόνοι της φύσης είναι ιδανικοί για να δημιουργήσετε μια δραματική ατμόσφαιρα.

Γκρεζ Το χαριτωμένο όνομα προέρχεται από το γκρι και το μπεζ. Αναφέρεται στο νέο ουδέτερο χρώμα που αναμένεται να δούμε σε πολλές κουζίνες. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα μπεζ που όμως έχει πλέον πιο ψυχρές αποχρώσεις και συνδυάζεται άψογα με φιλντισένιες και μεταλλικές πινελιές.

ντουλάπια κουζίνας

Το χαριτωμένο όνομα προέρχεται από το γκρι και το μπεζ.

Ψυχρό ροζ Μπορεί η απόχρωση αυτή να μην ταιριάζει σε όλους αλλά σίγουρα δεν θα αφήσει αδιάφορους όσους ψάχνουν ένα όμορφο παστέλ χρώμα με προσωπικότητα. Συνδυάστε το με το σκονισμένο ροζ, με γκρι και με χάλκινους τόνους για να δημιουργήσετε μια εκρηκτική ατμόσφαιρα.

ντουλάπια κουζίνας

Συνδυάστε το με το σκονισμένο ροζ, με γκρι και με χάλκινους τόνους αναφέρει το spirossoulis.

Γκριζοπράσινο Η αλλιώς το χρώμα του φασκόμηλου – είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στις κουζίνες αλλά και στη γενικότερη διακόσμηση του σπιτιού. Η συγκεκριμένη απόχρωση δίνει στον χώρο φυσική όψη και συνδυάζεται πολύ αρμονικά με όλους τους ουδέτερους τόνους. Συνδυάστε το με μερικά φυτά για να δημιουργήσετε ένα ακόμα πιο όμορφο περιβάλλον στην κουζίνα σας και να αναδείξετε το πολύ όμορφο αυτό χρώμα.

ντουλάπια κουζίνας

Η συγκεκριμένη απόχρωση δίνει στον χώρο φυσική όψη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ