48χρονος αστυνομικός κατηγορείται για την απαγωγή & δολοφονία 33χρονης που επέστρεφε με τα πόδια σπίτι - Την βρήκαν σε τσάντα (βίντεο)

Η υπόθεση έχει δημιουργήσει σάλο με χιλιάδες γυναίκες να αντιδρούν 

Σοκ έχει προκαλέσει στην Βρετανία η απαγωγή και δολοφονία της Sarah Everard που βρέθηκε νεκρή, μέσα σε μια τσάντα σε δάσος.

Κατηγορούμενος για τον φόνο και την απαγωγή της άτυχης γυναίκας είναι ο 48χρονος αστυνομικός Wayne Couzens.

Ο άνδρας που έχει ήδη συλληφθεί ως βασικός ύποπτος βρέθηκε σήμερα ενώπιων του δικαστηρίου μέσω βιντεοκλήσης και η δίκη του ορίστηκε για τον Οκτώβριο.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχει μαζέψει η αστυνομία η 33χρονη έφυγε με τα πόδια από ένα φιλικό σπίτι και γυρνούσε στο δικό της την ημέρα που εξαφανίστηκε, στις 3 Μαρτίου.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Dailymail το πτώμα της βρέθηκε στις 12 Μαρτίου σε δάσος λίγο έξω από το Λονδίνο μέσα σε μια τσάντα που χρησιμοποιούν στις οικοδομές.

Η διαδρομή από το σπίτι των φίλων της μέχρι και την οικεία της ήταν περίπου 50 λεπτά ενώ μέσα από το κινητό της οι Αρχές βρήκαν ότι όσο περπατούσε προς την οικεία της μίλησε στο τηλέφωνο με τον φίλο της.

Μάλιστα κάμερες ασφαλείας δείχνουν την 33χρονη να περπατά μόνη στον δρόμο, ενώ σύμφωνα με το skynews ήταν ο φίλος της που δήλωσε την εξαφάνιση την επόμενη ημέρα.

Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί η αιτία θανάτου, ωστόσο η υπόθεση έχει δημιουργήσει σάλο στην Βρετανία με γυναίκες να αντιδρούν και να μοιράζονται τις δικές τους ιστορίες.

Χιλιάδες κόσμος έχει αφήσει λουλούδια στο μέρος που βρήκαν την Sarah Everard ενώ πραγματοποιήθηκε αγρυπνία για την αδικοχαμένη κοπέλα, με την αστυνομία να προσωρά σε συλλήψεις.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ