Η love lake το Ντουμπάι είναι ότι πιο όμορφο έχουμε δει - Δύο καρδιές Στη μέση της ερήμου περιμένουν να τις εξερευνήσετε μόλις ο Covid "φύγει' (βίντεο)

Η λίμνη του έρωτα στο Ντουμπάι... 

Η Love Lake, μια τεχνητή λίμνη σε σχήμα καρδιάς που βρίσκεται στην έρημο του Ντουμπάι, είναι πιθανώς ένα από τα πιο εντυπωσιακά αξιοθέατα για ζευγάρια που επισκέπτονται τη Μέση Ανατολή.

Από το εμβληματικό νησί σε σχήμα φοίνικα, έως τους ουρανοξύστες όπως το Burj Khalifa, το Ντουμπάι δεν έχει έλλειψη σε παγκοσμίου φήμης αξιοθέατα, αλλά υπάρχουν πολλά περισσότερα να ανακαλύψετε στην έρημο γύρω από την πιο πυκνοκατοικημένη πόλη στα ΗΑΕ.

Ένας από αυτούς τους κρυμμένους πολύτιμους λίθους είναι η τεχνητή λίμνη αγάπης. Στην ουσία είναι δύο λίμνες σε σχήμα καρδιάς που βρίσκονται κοντά στο Al Qudra Oasis. Με έκταση 550.000 τετραγωνικών μέτρων, αυτό το πανέμορφο τουριστικό αξιοθέατο είναι ακόμη ορατό από το διάστημα αναφέρει το odditycentral.

Η Love Lake είναι μια πραγματική όαση, που βρίσκεται σε μεγάλη απόσταση από κάθε αστική περιοχή, περιτριγυρισμένη από έρημο. Eίναι περιτρυγιρισμένη από εκατοντάδες χιλιάδες ποικιλίες θάμνων, πάνω από 16.000 δέντρα και χιλιάδες πολύχρωμα λουλούδια , συμπεριλαμβανομένης της κόκκινης μπιγκόνιας, είτε διατεταγμένης σε σχήμα καρδιάς, είτε για να διατυπωθεί η λέξη «Αγάπη».

Σίγουρα το μέρος αυτό με την Covid -19 εποχή θα γεμίσει τουρίστες και έχει ήδη μπει στην λίστα μας, για τα επόμενα ταξίδια. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ