O καρκίνος του μαστού μου έκανε μετάσταση στον εγκέφαλο, στην σπονδυλική στήλη - Η τραγουδίστρια Σάρα Χάρντινγκ συγκινεί, δεν ξέρω πόσους μήνες θα ζήσω

Τα λόγια της είναι σαν μαχαίρι στην καρδιά. 

Συγκλονίζει η 39χρονη τραγουδίστρια των Girls Aloud, η Σάρα Χάρτνινγκ, η οποία μίλησε ανοιχτά για τον καρκίνο του μαστού, που έχει εξαπλωθεί σε πολλάμέρη του σώματός της. 

Η 39χρονη τραγουδίστρια, διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού το 2020. 

 

 

 

 

«Δεν ξέρω πόσοι μήνες ζωής μου μένουν, έχει εξαπλωθεί και στην σπονδυλική στήλη «, αποκάλυψε και ανέφερε ότι οι γιατροί της είπαν πως τα περασμένα Χριστούγεννα ήταν πιθανότατα τα τελευταία που πέρασε.

Η σταρ του συγκροτήματος Girls Aloud έγραψε για την άνιση μάχη που δίνει με τον καρκίνο στο νέο της βιβλίο «Hear Me Out» που θα κυκλοφορήσει στα μέσα του Μάρτη, απόσπασμα του οποίου ήρθε στο φως της δημοσιότητας από την εφημερίδα The Times.

 

 

 

 

 «Τίποτα δεν είναι πλέον σίγουρο. Είμαι απλώς ευγνώμων που ξυπνάω κάθε μέρα και ζω την καλύτερη ζωή μου γιατί τώρα ξέρω πόσο πολύτιμη είναι».

«Δεν θέλω μια ακριβή πρόγνωση. Δεν ξέρω γιατί κάποιος θα το ήθελε αυτό. Η άνεση και η όσο το δυνατόν με λιγότερο πόνο ζωή είναι το πιο σημαντικό για μένα τώρα», είπε.

 

 

 

 

 

 

«Θέλω να δείξω στους ανθρώπους τον πραγματικό εαυτό μου. Ή ίσως να τους τον θυμίζω. Διότι, κάπου -ανάμεσα στα νυχτερινά κέντρα, τα φορέματα και τα χτενίσματα, τα μεγάλα hit των chart και η αίγλη του να είσαι ποπ σταρ- η άλλη Sarah Harding χάθηκε εντελώς. Είναι αυτή που έχει ξεχαστεί. Και το μόνο που θέλω είναι να την ακούσετε», λέει στο βιβλίο της.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ