Survivor 4 - Πάνος Καλλίδης: Φεύγω γιατί έφτασα στα όριά μου - Έχω μάθει με καλοσύνη & ταλέντο, εδώ είναι άχρηστα (βίντεο)

 «Δεν μπορείς να αγωνιστείς με αυτά»

Η κλίκα των Άννα Μαρία, Τζέημς και Νίκου εξώθησε τον Πάνο Καλίδη στην οικειοθελή αποχώρηση από το Survivor.

Λίγο πριν το αγώνισμα για το έπαθλο ο τραγουδιστής αιφνιδίασε τους παίκτες ότανα ανακοίνωσε ότι φεύγει από το παιχνίδι.

«Μετά από πολλές μέρες σκέψης κι αϋπνίας θέλω να πω κάποια πράγματα σε αυτό το παρεάκι. Είχα μάθει μέχρι σήμερα στην ζωή μου να χρησιμοποιώ για όπλα το ταλέντο, την καλοσύνη και με αυτά έκανα κάτι έξω.

 

Εδώ μέσα είναι άχρηστα και δεν μπορείς να αγωνιστείς με αυτά. Πρέπει να είσαι δυνατός, σκληρός και να φέρνεις πόντους. Δεν μπορώ να βοηθήσω την ομάδα κι αυτό με στεναχωρεί πάρα πολύ» είπε ο Πάνος Καλλίδης και πρόσθεσε ακόμα ότι:

«Ο κόσμος με ψήφισε γιατί θέλει να με βλέπει ως Πάνο αλλά νομίζω ότι προτεραιότητα έχουν τα παιδιά που θα πάνε για το έπαθλο κι έχουν τα φόντα. Εγώ δεν μπορώ να το καταφέρω, μην γελιόμαστε. ήρθα για την εμπειρία κι απέδειξa στον εαυτό μου ότι μπορώ αλλά έφτασα στο σημείο να αδικώ κάποιους ανθρώπους.

Έφτασα στα όρια μου. Είμαι καλλιτέχνης, πατέρας, σύζυγος, εραστής και φίλος και μετά από όλα αυτά και ζητώντας συγνώμη από κάποιους που έχω στεναχωρήσει, αποφάσισα ότι πρέπει να αποχωρήσω»

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ