Υπάρχει ένα Χρυσό Λεπτό που κυριολεκτικά συμβαίνει κάθε μέρα - Σε αυτή την χρυσή στιγμή, ο ίδιος ο εγωισμός αναστέλλεται προσωρινά

Tι είναι το ΄΄πέπλο''; 

Αν και μπορεί να μην το γνωρίζετε, υπάρχει μια στιγμή μέσα στη μέρα, όπου το “πέπλο” είναι στην πιο αδύναμη μορφή του και η συνείδηση σας συνδέεται με την “πηγή” σε βαθύτερο επίπεδο. Αυτό συμβαίνει μόνο για ένα λεπτό και συχνά αγνοείται.

Σε αυτή την χρυσή στιγμή, ο ίδιος ο εγωισμός αναστέλλεται προσωρινά και δεν δέχεστε τίποτα άλλο παρά την αληθινή ευτυχία της πηγής. Είτε είστε ξύπνιοι, είτε κοιμάστε αυτή η στιγμή πραγματικά σας καθηλώνει. Αυτή την στιγμή η καρδιά και η συνείδηση σας συνδέονται με ανώτερα επίπεδα.

Παρόλο που είναι μια αρκετά σύνθετη έννοια είναι κάτι από το οποίο όλοι μπορούμε να επωφεληθούμε. Θα μπορούσατε κατά κάποιο τρόπο να αποκτήσετε όλα όσα θέλετε από αυτή την στιγμή αν αξιοποιήσετε σωστά τις δυνάμεις της. Αυτό το λεπτό από μόνο του είναι μια περίοδος κατά την οποία ο φύλακας άγγελος σας μπορεί πραγματικά να παρέμβει ελεύθερα στην ζωή σας. Πολλοί πιστεύουν ότι ο Νόμος της Έλξης συνδέεται με αυτό το χρυσό λεπτό και, από αυτή την άποψη, το να ζητήσετε από το Σύμπαν αυτό που θέλετε κατά την διάρκεια αυτού του λεπτού είναι κάτι που μπορείτε να σκεφτείτε να κάνετε.

Όσο περισσότερο δουλεύετε για να εκδηλώσετε αυτά που θέλετε κατά τη διάρκεια αυτού του λεπτού κάθε μέρα, τόσο πιο σημαντικές θα είναι οι αλλαγές στην ζωή σας. Θα αρχίσετε πραγματικά να αισθάνεστε τις θεραπευτικές ενέργειες και στις περισσότερες περιπτώσεις, θα αντιληφθείτε επίσης μεγάλη διαφορά στην συναισθηματική σας κατάσταση. Όση περισσότερη επίγνωση έχετε αυτής της στιγμής, τόσο πιο συνδεδεμένοι θα νιώσετε με το ίδιο το Σύμπαν.

Όταν πρόκειται να υπολογίσετε ποια ώρα είναι αυτή κάθε μέρα, πρέπει να λάβετε υπόψη την μέρα και τον μήνα που έχουμε. Για παράδειγμα, αν έχουμε 10 Ιανουαρίου τότε το χρυσό λεπτό θα είναι στις 10:01. Ο μήνας (Ιανουάριος-1) καθορίζει τα λεπτά και η μέρα (10) την ώρα. Δηλαδή στις 21 Ιουλίου το χρυσό λεπτό θα είναι στις 21:07. Ωστόσο, αν βρισκόμαστε στις ημερομηνίες ανάμεσα στις 25 με 31 εφαρμόζεται το αντίστροφο. Έτσι, αν έχουμε 26 Δεκεμβρίου, το χρυσό λεπτό θα είναι στις 12:26. Σε αυτή τη περίπτωση δηλαδή ο μήνας καθορίζει την ώρα και η μέρα τα λεπτά αναφέρει το Awaken.

Αν είναι δυνατόν, κατά την διάρκεια αυτής της στιγμής σταματήστε και σκεφτείτε την σύνδεση που έχετε με το ίδιο το σύμπαν. Υπενθυμίστε στην καρδιά σας τι είναι σημαντικό για εσάς και τι επιθυμείτε να εκδηλώσετε στην ζωή σας.

Αν μπορείτε διαλογιστείτε αν θέλετε αλλά μην νιώθετε εξαναγκασμένοι να το κάνετε. Απλώς το να αναγνωρίστε την στιγμή και να στρέψετε την προσοχή σας σε αυτή είναι παραπάνω από αρκετό. Λέγεται ότι αυτό το χρυσό λεπτό έχει Βεδική προέλευση αλλά δεν υπάρχει καμία «απόδειξη» γι αυτό. Ανεξάρτητα από αυτό όμως, αν είστε κάποιος που έχετε στενή σχέση με τις ενέργειες, αυτό το χρυσό λεπτό μπορεί να αλλάξει την ζωή σας.

Λέγεται επίσης πως, οτιδήποτε ζητήσετε κατά τη διάρκεια αυτής της στιγμής θα γίνει πραγματικότητα οπότε προσέξτε τι ζητάτε. Πραγματικά αναλογιστείτε αυτά που θέλετε πριν τους δώσετε δύναμη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ