Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Ιδιαίτερα έντονο το Σαββατοκύριακο - Πώς μας επηρεάζουν Νέα Σελήνη & σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα για σήμερα; 

Ένα ιδιαίτερα έντονο Σαββατοκύριακο ξεδιπλώνεται μπροστά μας με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύς, για την οποία μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά πατώντας εδώ και τη σύνοδο Αφροδίτης-Ποσειδώνα την Κυριακή.

Παρόλα αυτά, την Κυριακή η Σελήνη θα περάσει στον Κριό και θα μετριάσει κάπως την επιρροή του Ιχθυακού κλίματος που επικρατεί σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας που φτάνει στο τέλος της και θα μας ενεργοποιήσει λίγο περισσότερο.

Η Νέα Σελήνη, η φάση του δορυφόρου του πλανήτη μας που δεν φαίνεται καθόλου στον νυχτερινό ουρανό, πολλές φορές μας επηρεάζει ακόμη περισσότερο κι από την Πανσέληνο κι ας μην είναι ορατή. Η διαφορά είναι ότι δημιουργεί ένα εύφορο έδαφος για να σπείρουμε το καινούριο στη ζωή μας μέσα στις δυο επόμενες εβδομάδες.

Η σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα στους Ιχθύς συνδέεται με ευκαιρίες για νέες ρομαντικές σχέσεις ή για μεγαλύτερη εγγύτητα, σε ψυχικό και πνευματικό επίπεδο, στις ήδη υπάρχουσες. Πολλές φορές όμως, υπάρχει και η παράμετρος της απογοήτευσης αν δεν βλέπουμε ξεκάθαρα τις αρνητικές πλευρές κάποιων σχέσεων μας.

Ή αν τις βλέπουμε και θεωρούμε ότι εμείς θα σώσουμε τον άλλον. Το δίπολο σωτήρας-θύμα απαντάται συχνά στις Ποσειδώνιες όψεις. Η τάση της τεμπελιάς είναι επίσης μια από τις «συνέπειες» αυτής της όψης, ενώ περιβάλλοντα με αρνητικό κλίμα και επιθετικές συμπεριφορές θα μας φαίνονται ακόμη πιο άσχημα κι ανεπιθύμητα.

Το αίσθημα της συμπόνιας θα είναι πιο έντονο αυτές τις ημέρες για τους πιο αδύναμους. Η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα, φημίζεται επίσης για εξιδανίκευση καταστάσεων, για τάσεις φυγής από την πραγματικότητα, αλλά και για ευαίσθητες καλλιτεχνικές εκφράσεις γεμάτες έμπνευση.

Ο πόνος, η δυσκολία και οι δύσκολες συνθήκες, δίνουν φτερά στη φαντασία του καλλιτέχνη και λειτουργούν σαν τη μούσα του. Δεν είναι τυχαίο ότι με σύνοδο Αφροδίτης-Ποσειδώνα γεννήθηκαν: ο μεγάλος τραγουδοποιός Λέοναρντ Κόεν, το ιερό τέρας του χορού Τζοζεφίν Μπέικερ, ο Λέοναρντ Μπέρσταϊν, ο Πιερ Καρντέν κ.α.

ΚΡΙΟΣ

Μια Νέα Σελήνη στους Ιχθύς σε ένα τόσο ιδιωτικό, μυστικό και παρασκηνιακό κομμάτι του ωροσκοπίου σας, μπορεί να ενεργοποιήσει διαφορετικές ενέργειες αυτές τις ημέρες, κυρίως για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο. Μπορεί φυσικά να υπάρχει ένα παρασκήνιο σε επίπεδο επαγγελματικό για κάποιους, το τέλος μιας δραστηριότητας για κάποιους άλλους ή η προετοιμασία για ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα που τώρα βρίσκεται στα σπάργανα.

Το φεγγάρι αυτό σας βοηθά να κάνετε μια νέα αρχή και σε θέματα φυσικής κατάστασης και υγείας ή να αποτοξινωθείτε από τοξικές σχέσεις που δεν σας οδηγούσαν πουθενά. Για κάποιους το μυστικό ή το απογοητευτικό μπορεί να αφορά και σε μια προσωπική σχέση. Η σύνοδος της Σελήνης την Κυριακή με τον Χείρωνα στο ζώδιο σας, σας καλεί να κάνετε προτεραιότητα την ψυχική σας υγεία διώχνοντας από τη ζωή σας ό,τι την απειλεί. Για την επιρροή της Νέας Σελήνης στο ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο μου πατώντας εδώ. Και βέβαια μην ξεχάσετε να συντονιστείτε στο «Stars System» στο STAR το Σάββατο στη 1:00 το μεσημέρι που αναλύω την επιρροή ανά δεκαήμερο ζωδίου.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη το Σάββατο στους Ιχθύς δημιουργεί εύφορες συνθήκες σε θέματα που σχετίζονται με τη συλλογική δουλειά, τις φιλικές σχέσεις σας, τις σχέσεις με συνεργάτες και τους νέους στόχους που θέλετε να θέσετε. Ακόμη, αφορά όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στα οποία συμμετέχετε ενεργά και μάλιστα θα μπορούσατε να κάνετε και γνωριμίες, είτε σε φιλικό είτε σε ερωτικό επίπεδο, μέσω αυτών. Όμως θα πρέπει να είστε και πολύ προσεκτικοί, καθώς η Ποσειδώνια επιρροή θολώνει αρκετά το τοπίο και με ανθρώπους που δεν γνωρίζετε -όσο κι αν σας φαίνονται γοητευτικοί- καλό είναι να κρατάτε τις σωστές αποστάσεις για να μην απογοητευθείτε.

Για τους καλλιτέχνες του ζωδίου σας είναι ένα ιδιαίτερα παραγωγικό διήμερο αυτό που μπορείτε να έχετε έμπνευση. Όμως η μουσική, η τέχνη γενικότερα, μιλά πάντα στην καρδιά σας κι έτσι μπορεί μέσα σε όλη αυτή τη δύσκολη κατάσταση που περνάμε να είναι μια ωραία διέξοδος για σας. Αν έχετε απογοητευθεί από ένα πρόσωπο, έναν φίλο, έναν συνεργάτη, την Κυριακή που η Σελήνη συναντά τον Χείρωνα στον Κριό ίσως πρέπει να το βγάλετε από μέσα σας και να το συζητήσετε. Για την επιρροή της Νέας Σελήνης στο ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο μου πατώντας εδώ. Και βέβαια μην ξεχάσετε να συντονιστείτε στο «Stars System» στο STAR το Σάββατο στη 1:00 το μεσημέρι που αναλύω την επιρροή ανά δεκαήμερο ζωδίου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς το Σάββατο, σε συνδυασμό με τη σύνοδο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, δημιουργεί ανάμικτα συναισθήματα και ίσως μεγαλύτερη σύγχυση για θέματα που σχετίζονται με την πορεία της καριέρας σας ή το οικονομικό σας μέλλον. Από την άλλη, δημιουργεί κι ένα εύφορο έδαφος για να σπείρετε τους σπόρους μια νέας δουλειάς ή μιας νέας επιχείρησης. Φυσικά θα πρέπει να είστε προσγειωμένοι και να αποφύγετε τις εξιδανικεύσεις. Λιγότερες προσδοκίες περισσότερη ικανοποίηση.

Την Κυριακή με την Σελήνη στον Κριό, ίσως κάποιο άτομο να σας εκνευρίσει περισσότερο με τη συμπεριφορά του είτε προέρχεται από το φιλικό σας περίγυρο, είτε είναι κάποιος από τους ακόλουθους σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είτε ακόμη και ένας συνεργάτης. Μην βιαστείτε όμως να αντιπαρατεθείτε ούτε να απογοητευθείτε. Ζούμε σε τόσο περίεργες και δύσκολες συνθήκες και είναι δύσκολο να γνωρίζουμε πόσο στοιχίζει ψυχολογικά στον διπλανό μας όλη αυτή η κατάσταση.

Ας είμαστε πιο επιεικείς και ας συγχωρούμε λίγο πιο πρόθυμα αυτές τις ημέρες. Για την επιρροή της Νέας Σελήνης στο ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο μου πατώντας εδώ. Και βέβαια μην ξεχάσετε να συντονιστείτε στο «Stars System» στο STAR το Σάββατο στη 1:00 το μεσημέρι που αναλύω την επιρροή ανά δεκαήμερο ζωδίου.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ