Ashley Graham: "Έξι "κλειδιά" που θα ενισχύσουν σημαντικά την αυτοπεποίθηση σας - Θα νιώθετε κάθε μέρα όμορφη! (φώτο)

Ο οδηγός της Ashley Graham θα σας κάνει να αγαπήσετε πολύ τον εαυτό σας - και σύμφωνα με την ίδια τότε θα τον αγαπήσουν όλοι 

"To σώμα σου μια μέρα θα αλλάξει τη ζωή κάποιου", αυτή η φράση, που της είπε η μητέρα της, τη στιγμή που εκείνη θέλησε να εγκαταλείψει τα πάντα και οι αντζέντηδες της έλεγαν ότι πρέπει να χάσει βάρος, ήταν το "καμπανάκι", που ξύπνησε την Άσλεϊ Γκράχαμ.

Από εκεί και πέρα τίποτα δεν μπόρεσε να τη σταματήσει . Θα περπατήσει στις πασαρέλες των πιο διάσημων σχεδιαστών, θα μπει στη λίστα με τα 10 πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του κόσμου, θα ποζάρει στο εξώφυλλο της Vogue Paris, στο τεύχος Νοεμβρίου του 2018.

Σήμερα με θετικά πρόσημα και θετική οπτική γωνία, η Ashley Graham, έχει αποκτήσει τεράστια δύναμη χαρακτήρα και πλέον έχει "χαλυβδώσει" το μυαλό της για να μπορεί να αντιμετωπίζει όλες τις δυσκολίες . (Ακόμα και τις επιθέσεις μίσους).

Με εξαιρετικά θετική φιλοσοφία για το σώμα της - την οποία παρουσίασε στο Vogue Fashion Festival 2018 - σαν πραγματικό πρότυπο προσωπικής ανάπτυξης, δίνει στη γαλλική Vogue "έξι κλειδιά" που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε σημαντικά την αυτοεκτίμηση σας.

1 Να επιβεβαιώνετε τον εαυτό σας κάθε πρωί

© Lachlan Bailey / Vogue Paris

Μπορεί να ακούγεται περίεργο αλλά η επιβεβαίωση του εαυτού σας κάθε πρωί , μπροστά στον καθρέφτη, μπορεί να αλλάξει το μέλλον σας. Όταν βρισκόμουν σε μια περίοδο που  ήμουν "down" και ήθελα να αφήσω τα πάντα αποφάσισα ότι ήρθε η στιγμή που έπρεπε να αλλάξω τον τρόπο που μιλούσα στον εαυτό μου. Υιοθέτησα τρεις φράσεις: "Τολμώ", "Είμαι λαμπερή", "Είμαι όμορφη".

Η επανάληψη τους κάθε μέρα με βοήθησε να ξεπεράσω τα αδιέξοδα. Ο εαυτός μου άρχισε να μου αρέσει.

2 Δοκιμάστε την αντίστροφη ψυχολογία

© Lachlan Bailey / Vogue Paris

 

Για να μπω σε μια βιομηχανία που δεν καταλάβαινε το σώμα μου , όπως αυτή της μόδας, έπρεπε να είμαι δυνατή. Αυτή η βιομηχανία είναι έτοιμη να χειριστεί και να ελέγξει το σώμα σας αν την αφήσετε. Αν δεν μου άρεσε ο εαυτός μου τότε, μου το είχε υπαγορεύσει.

Δοκίμασα την αντίστροφη ψυχολογία και πάντα πήγαινα στη δουλειά χαρούμενη, θετική και ευγνώμων, πράγμα που έκανε κάθε στιγμή πλούσια σε μαθήματα. Υπάρχει ένας απλός κανόνας: Αν είστε όμορφοι άνθρωποι (σ.σ.εσωτερικά) θα παίρνετε πάντα όμορφα ανταλλάγματα.

Δεν είχα ποτέ κακή εμπειρία όταν ήμουν όμορφη μέσα μου. Ανεξάρτητα από το σε ποιον κόσμο δουλεύεις μπορείς πάντα να προχωρήσεις με το να είσαι συμπαθητική. Τέλος το μεγαλύτερο μάθημα που έμαθα στη ζωή μου είναι ότι όλοι περνάμε από προκλήσεις και δυσκολίες, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι το πώς τις διαχειριζόμαστε.

3. Υπερασπιστείτε το "Ποια είμαι" 

© Lachlan Bailey / Vogue Paris

 

Ένας follower μου είπε κάποτε: "Φαίνεσαι σαν έγκυος', του απάντησα "Όχι γλυκέ μου είναι απλά λίπος".  Σωστά . Έχω λίπος στο στομάχι μου , αλλά αυτό δεν με εμπόδισε να περάσω τη μισή μου ζωή φορώντας μπικίνι. 

Απαντώντας σε εκείνο το σχόλιο ήθελα να δείξω σε όλους τους θαυμαστές μου και ειδικά στα νέα κορίτσια ότι μπορούν να απαντάνε σε τέτοια σχόλια. Δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό. 

Δεν χρειάζεται να γινόμαστε επιθετικές , γιατί απλά δεν χρειάζεται να αποδείξουμε τίποτα σε κανέναν.

4 Φροντίστε το σώμα σας

© Lachlan Bailey / Vogue Paris

 

Υπάρχει μια λανθασμένη αντίληψη ότι οι ισχυρές γυναίκες δεν γυμνάζονται, δεν τρώνε υγιεινά και απλά δεν φροντίζουν το σώμα τους. Και πραγματικά ισχύει το ακριβώς αντίθετο. Τρώω υγιεινά και ασκούμαι 4 με 5 φορές την εβδομάδα.

Η σωματική άσκηση για μένα, είναι απαραίτητη για την ψυχική υγεία. Αυτό πρέπει να ισχύει για όλους . Είτε είστε το πιο λεπτό κορίτσι, είτε το πιο δυνατό στον κόσμο πρέπει να γυμνάζεστε. Έχει να κάνει με το πώς φροντίζετε τον εαυτό σας.

5 Δημιουργήστε πίνακες οπτικοποίησης

© Lachlan Bailey / Vogue Paris

 

Θέτω βραχυπρόθεσμους στόχους για τον εαυτό μου. Στόχους για έναν χρόνο, 3 χρόνια , 5 χρόνια. Δεν έχω σκεφτεί τι θα κάνω και πώς θα είμαι σε 10 χρόνια , γιατί μου αρέσει να ακολουθώ τη διαδικασία και να βλέπω που με πηγαίνει το μέλλον.

Για να το καταφέρω αυτό δημιουργώ στο μυαλό μου πίνακες οπτικοποίησης: Τρία χρόνια πριν δημιουργήσα αυτούς: '"Sports Illustrated" ( Η Άσλεϊ ήταν στο "Sports Illustrated" το 2016), "Vogue", (ήταν στο εξώφυλλο της Vogue Paris, στο τεύχος Νοεμβρίου του 2018), "Να γράψω ένα βιβλίο" ( Το βιβλίο "A New Model: What Confidence, Beauty, and Power Really Look Like ", κυκλοφόρησε το 2017), "Ένα συμβόλαιο ομορφιάς", (Υπέγραψε συμβόλαιο με τη Revlon  στις αρχές του 2018).

Εν κατακλείδι το σημαντικό είναι να κάνετε εικόνα αυτό που πραγματικά θέλετε να είστε και να μάθετε πώς θα το καταφέρετε.

6 Δουλέψτε σκληρά γι' αυτό που πραγματικά θέλετε

© Lachlan Bailey / Vogue Paris

 

Δουλέψτε σκληρά και κάθε μέρα κάντε κάτι που θα σας πηγαίνει στο επόμενο επίπεδο και θα σας οδηγεί ένα βήμα παραπέρα στην καριέρα σας. Ποτέ μη σταματάτε. Αν υπάρχει κάτι που το θέλετε πραγματικά, τότε κάντε το!

Άρπαξα κάθε ευκαιρία που παρουσιάστηκε. Δεν είπα ποτέ όχι και δεν τα παρατήρησα ποτέ Ποτέ δεν άφησα κανέναν να αναλάβει τη δουλειά μου γιατί ένιωθα ότι ήταν για μένα. Αυτό έπρεπε να κάνω. "

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ