Τα διάσημα μωρά του 2021 & οι όμορφες μαμάδες τους -Ανάμεσα τους η έκπληξη της χρονιάς (φώτο)

Από την Πριγκίπισσα Ευγενία ως την  Emily Ratajkowski πολλές διάσημες κυρίες έγιναν μαμάδες τη νέα χρονιά - Ανάμεσα τους κάποια που δεν περιμέναμε να ανακοινώσει τη γέννηση του μωρού της 

Εκτός από τα αλλεπάλληλα lockdown, το 2021 έφερε και καλά νέα. Στους πρώτους τρεις μήνες του, γεννήθηκαν πολλά μωράκια . Μερικά από αυτά διάσημα καθώς οι όμορφες μαμάδες τους κάνουν καριέρα στη διεθνή showbiz ή είναι "γαλαζοαίματες".

Ξεφυλλίζοντας λοιπόν το "ροζ" βιβλίο των γεννήσεων της νέας χρονιάς σας παρουσιάζουμε τις διάσημες κυρίες που έγιναν μαμάδες το 2021 και τα μωρά τους.

Emily Ratajkowski & Sebastian Bear-McClard

Την απόλυτη ευτυχία ζει η Έμιλι Ρατακόφσκι η οποία έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Ιδιαίτερα δραστήρια στα social media το διάσημο μοντέλο γνωστοποίησε το χαρμόσυνο γεγονός μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram. 

Και αυτή η μέρα έφτασε. «Ο Sylvester Apollo Bear ήρθε στη ζωή μας στις 8 Μαρτίου. Ήταν το πιο σουρεαλιστικό, όμορφο και γεμάτο από αγάπη πρωινό της ζωής μου», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στο Instagram.

Mandy Moore & August "Gus" Harrison

Mandy Moore βρίσκεται στον έβδομο ουρανό. Στις 20 Φεβρουαρίου , η 36χρονη ηθοποιός και ο σύζυγος της Taylor Goldsmith, υποδέχθηκαν το γιο τους August "Gus" Harrison.

Από τότε η νέα μαμά δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της, την οποία μοιράζεται με τους φίλους της στο Instagram.

Την Τρίτη το βράδυ ανέβασε στα stories της μια γλυκιά φωτογραφία που δείχνει το 2,5 εβδομάδων αγοράκι της, να ακουμπά στο στήθος της.

"Καλύτερα δε γίνεται", έγραψε στη λεζάντα.

Hilaria  & Alec Baldwin 

Είναι η έκπληξη της χρονιάς. Η Hilaria και ο Alec Baldwin ανακοίνωσαν ότι υποδέχτηκαν το έκτο παιδί τους… μόλις 5 μήνες μετά τη γέννηση του Eduardo.

Παρόλο που δεν έχουν αποκαλυφθεί λεπτομέρειες σχετικά με το νεογέννητο και δεν είναι γνωστό   αν πρόκειται για πρόωρο μωρό  ή υιοθεσία, η Hilaria Baldwin αποκάλυψε ότι υπέστη δύο αποβολές πριν γεννήσει τον Eduardo, αναφέρει η γαλλική Vogue. 

Το όνομα του νέου μέλους της οικογένειας Alec. 

Kit Harington & Rose Leslie

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Rose Leslie και ο Kit Harington. 

BURST PHOTOS / BACKGRID

Το ζευγάρι του "Game of Thrones", που ανακοίνωσε τον περασμένο Σεπτέμβρη ότι περιμένει το πρώτο παιδί στην οικογένεια, την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου, έκανε την πρώτη του βόλτα με το νεογέννητο μωρό.

Το όνομα του νέου μέλους της οικογένειας δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό.

Elsa Hosk

Η 32χρονη άγγελος της Victoria's Secret, Elsa Hosk, ανακοίνωσε τη γέννηση του πρώτου της παιδιού: Tuulikki Joan Daly.

Γεννημένο στις 11 Φεβρουαρίου 2021, αυτό το μωρό είναι το πρώτο παιδί του ζευγαριού που μόλις μετακόμισε στο Λος Άντζελες.

Πριγκίπισσα Ευγενία 

Στις 9 Φεβρουαρίου του 2021 η πριγκίπισσα Ευγενία, εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ γέννησε  ένα υγιέστατο αγοράκι και η Βασιλική οικογένεια  έκτοτε, πλέει σε πελάγη ευτυχίας. 

 

Είναι είναι το 9ο δισέγγονο της βασίλισσας Ελισάβετ, ενώ λίγες μέρες αργότερα το ζευγάρι ανέβασε στα social media και τις πρώτες φωτογραφίες μετά τον τοκετό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ