Κέιτ Μίντλεντον: Απίστευτη εμφάνιση με ροζ παλτό & matching πουλόβερ - Το παντελόνι καμπάνα, τελευταία λέξη της μόδας (φωτό)

Η εμφάνισή της φώναζε Άνοιξη! 

Στο περιθώριο μιας κοινής  εμφάνισης με τη σύζυγο του Κέιτ Μίντλετον, ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ δήλωσε την Πέμπτη ότι "η βασιλική οικογένεια δεν ήταν ρατσιστική".

Αυτή ήταν η δημόσια απάντηση του Δούκα του Κέιμπριτζ στις κατηγορίες του αδερφού του, Πρίγκιπα Χάρι και της νύφης του, Μέγκαν Μαρκλ.

 

 

 

 

Ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ είναι το πρώτο μέλος της βασιλικής οικογένειας που απάντησε δημόσια, μπροστά στις κάμερες στις κατηγορίες για ρατσισμό που είχαν στόχο την οικογένεια του.

 

 

Στο περιθώριο μιας επίσκεψης που έκανε με τη σύζυγο του Κέιτ , σε σχολείο του Λονδίνου για την προώθηση ενός προγράμματος ψυχικής υγείας των παιδιών , ο μεγαλύτερος γιος του πρίγκιπα Τσαρλς απάντησε σε δύο ερωτήσεις που διατυπώθηκαν  από έναν δημοσιογράφο του Sky News, αναφέρει η Paris Match. 

 

Η Κέιτ Μίντλετον φάνηκε ιδιαίτερα κομψή αφού επέλεξε ένα πανέμορφο ροζ παλτό Max & Co, πάνω από ένα πλεκτό πουλόβερ του ίδιου χρώματος από ένα από τα αγαπημένα της βρετανικά εμπορικά σήματα της High Street, το Boden.

 

 

 

 

 

 

Τα συνδύασε με μαύρο ψηλόμεσο παντελόνι καμπάνα, και ένα καπιτονέ clutch. Το παλτό της Κέιτ κοστίζει 399 ευρώ ενώ το πουλόβερ 80 ευρώ.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ