"Είχα μια ταραχώδη ζωή": Η αιώνια ντίβα Τίνα Τέρνερ μιλά για το βιογραφικό ντοκιμαντέρ της HBO - Δείτε το πρώτο επίσημο τρέιλερ (φώτο -βίντεο)

Το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ που έχει τίτλο "Τίνα" παρουσιάζει τα σκαμπανεβάσματα της ζωής της Τίνας Τέρνερ, από την ταραχώδη παιδική ηλκία , μέχρι το διαζύγιο και την "επιστροφή".

Δεν υπάρχει καμία  σαν την Τίνα Τέρνερ . Την Τετάρτη το HBO, δημοσίευσε το πρώτο επίσημο τρέιλερ του επερχόμενου ντοκιμαντέρ , που παρουσιάζει τη ζωή και την καριέρα της εμβληματικής τραγουδίστριας.

"Κοίτα τι έχω κάνει σε αυτή τη ζωή , με αυτό το σώμα μικρού κοριτσιού, που ξεκίνησε από ένα χωράφι με βαμβάκια το οποίο οδήγησε τον ευατό μου πάνω από όσα είχα ποτέ διδαχθεί", λέει η 81χρονη Τίνα, στο τρέιλερ.

Το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ που έχει τίτλο "Τίνα" παρουσιάζει τα σκαμπανεβάσματα της ζωής της Τίνας Τέρνερ, από την ταραχώδη παιδική ηλκία , μέχρι το διαζύγιο και την "επιστροφή".

«Είχα μια ταραχώδη ζωή», λέει στο βίντεο αναφερόμενη στον γάμο της με τον Ike Turner. "Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να πούμε την ιστορία. Ο Βουδισμός ήταν μια διέξοδος."

"Άρχισα να βλέπω  ότι πραγματικά έπρεπε να κάνω μια αλλαγή. Με το διαζύγιο δεν πήρα τίποτα.  Ούτε χρήματα, ούτε σπίτι. Έτσι είπα, θα πάρω μόνο το όνομά μου", συνεχίζει.

Το τρέιλερ παρουσιάζει αποσπάσματα από παραστάσεις της και μίνι συνεντεύξεις από ανθρώπους που τη θυμούνται σε εμβληματικές στιγμές της καριέρας της, βλέποντας το βίντεο.

"Όταν την είδα να χορεύει ήταν το μόνο που μπορούσα να δω", είπε ένας ερωτώμενος. "Η ιστορία της άγγιξε πολλούς ανθρώπους που  ένιωθαν ότι έπρεπε να κρατήσουν τα μυστικά τους κλειδωμένα", πρόσθεσε ένας άλλος.

"Είναι σαν να γίνονται έμπνευση οι χειρότερες στιγμές της ζωής σου", είπε ένας τρίτος.

Στα τέλη του περασμένου μήνα, το HBO κυκλοφόρησε το πρώτο teaser για την ταινία με κλιπ επικεντρωμένα στην ταραχώδη παιδική ηλικία της Turner , αναφέρει το περιοδικό People

"H μητέρα μου συνήθιζε να κάθεται στο παράθυρο της κουζίνας , όταν ετοίμαζε το δείπνο τις Κυριακές. Μου άρεσε απλά να τη βλέπω. Ήταν τόσο όμορφη. Μια μέρα δεν ήταν πια σε αυτό το παράθυρο. Και δεν θα ξαναήταν ποτέ πια εκεί", λέει η διάσημη τραγουδίστρια στο teaser.

"Ήθελα να έρθει σε μένα Περίμενα και δεν το έκανε ποτέ. Και δεν πειράζει. Ξέρεις γιατί; Γιατί είμαι ένα κορίτσι από ένα χωράφι με βαμβάκια το οποίο με τράβηξε μακριά από τις καταστροφές και τα λάθη. Και είμαι εδώ για σένα", συνεχίζει.

Το ντοκιμαντέρ, σε σκηνοθεσία Dan Lindsay, T.J. Οι Martin και Lightbox προσφέρει μια "αποκαλυπτική και οικεία ματιά στη ζωή και την καριέρα" της Turner, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση.

Περιλαμβάνει συνεντεύξεις με την Τίνα στην πόλη της Ζυρίχης της Ελβετίας και δείχνει νέα πλάνα, κασέτες ήχου και προσωπικές φωτογραφίες της βασίλισσας του rock 'n' roll.


Η Angela Bassett, η Oprah Winfrey, είναι δύο από τις προσωπικότητες που βρίσκονται κοντά στη μεγάλη σταρ και  πρόκειται να εμφανιστούν σε συνεντεύξεις για την ταινία.

Το ντοκιμαντέρ "Tina" θα κυκλοφορήσει από το HBO στις 27 Μαρτίου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ