Story of the day: 14χρονος θυσίασε τη ζωή του για να σώσει τους φίλους του - Ο νεαρός με τη χρυσή καρδιά σκοτώθηκε σε τροχαίο

O πατέρας του Ricky δήλωσε ότι αυτή τη στιγμή βρίσκει παρηγοριά στα λόγια που ο γιος του θα ήθελε να θυμάται: «Μην εγκαταλείπεις την ελπίδα και πάντα επιλέγεις την αγάπη και την καλοσύνη».

Δύο γονείς στο Τέξας έχασαν για πάντα τη χαρά τους, όταν ο 14χρονος γιος τους σκοτώθηκε σε τροχαίο προσπαθώντας να προστατέψει τους φίλους του, από επερχόμενο αυτοκίνητο.

Ο Ricky Rojas Jr. ήταν το θύμα στη θανατηφόρα σύγκρουση της Παρασκευής, σύμφωνα με τη θυγατρική της ABC KTRK και ο ιστότοπος GoFundMe που δημιουργήθηκε από την αδελφή του, Sage Rojas.

"Είχε μια καρδιά από χρυσάφι, Ήταν για μένα όλος ο κόσμος, ήταν ο μοναδικός γιος που είχα", δήλωσε ο πατέρας του νεαρού, Ricky Rojas, στο KTRK λίγο μετά το ατύχημα. 

Το αστυνομικό τμήμα της La Marque επιβεβαίωσε το περιστατικό σε δελτίο τύπου και είπε ότι συνέβη περίπου στις 6:40 μ.μ. στον κεντρικό δρόμο.

Η οικογένεια του Ricky Jr. είπε στο KTRK ότι ο έφηβος πήγαινε σε ένα κατάστημα  με δύο φίλους όταν χτυπήθηκε.

Ο ένας από τους δύο φίλους του νεαρού, ο Damion Escobar, θυμάται ότι ο Ricky τον έσπρωξε έξω από το δρόμο για να μην τον χτυπήσει το αυτοκίνητο.

Αν και ο Escobar κατάφερε να αποφύγει τη σύγκρουση, είδε τον  Ricky να πέφτει στο έδαφος. Δύο άνθρωποι που έσπευσαν να τον βοηθήσουν διαπίστωσαν ότι ήταν νεκρός. 

"Έλεγξαν τον σφυγμό του και είπαν ότι ήταν νεκρός", θυμάται ο Έσκομπαρ στην KTRK. «Πανικοβλήθηκα , προσπαθούσα να αναπνεύσω».

Η αστυνομία αργότερα επιβεβαίωσε το θάνατο του 14χρονου με δελτίο τύπου, και έκλεισε το δρόμο προκειμένου να γίνουν έρευνες.

Μέχρι στιγμής οι αρχές δεν έχουν γνωστοποιήσει την ταυτότητα του οδηγού, ή τις  συνθήκες του δυστυχήματος.

Η αδερφή του 14χρονου Sage Rojas, αναφέρει στη σελίδα της, στο GoFundMe, ότι ο οδηγός δεν μπόρεσε να τους δει λόγω της ώρας. "

"Ο αδερφός μου προσπάθησε να σώσει τους φίλους του και σκοτώθηκε", λέει η ίδια.

Μετά την τραγωδία, η Sage δημιούργησε τη σελίδα για να κάνει  έρανο για να συγκεντρώσει χρήματα για να βοηθήσει με τα έξοδα κηδείας και αποτέφρωσης.

Ο αρχικός στόχος της σελίδας ορίστηκε στα 8.000 $, αλλά η υποστήριξη της κοινότητας σε μόλις δύο ημέρες οδήγησε σε δωρεές πάνω από 11.000 $.

Μαζί με τις γενναιόδωρες δωρεές, αρκετά άτομα άφησαν σχόλια σχετικά με την μεγάλη θλίψη τους   για το θάνατο του Ricky Jr., αναφέρει το People.

Ricky ήταν μαθητής μου. Ήταν ο τύπος  που θα έκανε τα πάντα για τους φίλους του", έγραψε ο πρώην δάσκαλος του Ricky Jr., Rakel Hill. "Υπέροχος χαρακτήρας. Λυπάμαι πολύ για την απώλεια σου. Οι προσευχές μου είναι μαζί σου αυτή τη στιγμή."

O πατέρας του Ricky δήλωσε ότι αυτή τη στιγμή βρίσκει παρηγοριά στα λόγια που ο γιος του θα ήθελε να θυμάται: «Μην εγκαταλείπεις την ελπίδα και πάντα επιλέγεις την αγάπη και την καλοσύνη».

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ