Όλες οι φωτογραφίες από τον πέμπτο γάμο του Nicolas Cage- Η 26χρονη νύφη με το μαύρο κιμονό - Η πρώτη ρομαντική βόλτα του ζευγαριού με άμαξα

"Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι" δηλώνει το ζευγάρι -Ενώ τα νέα του γάμου μαθεύτηκαν μόλις την προηγούμενη Παρασκευή το μυστήριο τελέστηκε στις 16 Φεβρουαρίου, μια ημερομηνία πολύ ξεχωριστή για τον Νίκολας Κέιτζ.

Ο Νίκολας Κέιτζ είναι νεόνυμφος. Ο 57χρονος ηθοποιός ντύθηκε για πέμπτη φορά γαμπρός. Τον περασμένο μήνα παντρεύτηκε την 26χρονη Riko Shibata, σε μία πολύ "κλειστή τελετή"¨στο Wynn Hotel στο Λας Βέγκας.

"Είμαστε στ'΄αλήθεια πολύ ευτυχισμένοι" δηλώνει ο Νίκολας Κέιτζ στο περιοδικό People. 

Ενώ τα νέα του γάμου μαθεύτηκαν μόλις την προηγούμενη Παρασκευή το μυστήριο τελέστηκε στις 16 Φεβρουαρίου, μια ημερομηνία πολύ ξεχωριστή για τον Νίκολας Κέιτζ.

"Η ημερομηνία επιλέχθηκε για να τιμήσουμε τα γένεθλια του αείμνηστου πατέρα του Νίκολας Κέιτζ, " δηλώνει ο εκπρόσωπος του ηθοποιού στο People.

CREDIT: COURTESY THE WYNN HOTEL

Για την ξεχωριστή μέρα ο Νίκολας Κέιτζ φόρεσε ένα κουστούμι Tom Ford Tuxedo, ενώ η νύφη φόρεσε ένα χειροποίητο, παραδοσιακό , μαύρο κιμονό από το Κιότο.

Η νύφη περπάτησε στο διάδρομο υπό τους ήχους του αγαπημένου της τραγουδιού: Είναι το "Winter Song" του Kiroro.

CREDIT: COURTESY THE WYNN HOTEL

 

Το ζευγάρι - το οποίο συναντήθηκε στη Σίγκα της Ιαπωνίας, πριν από περισσότερο από ένα χρόνο - αντάλλαξε παραδοσιακούς όρκους Καθολικών και Σίντο με ποίηση από τους Walt Whitman και Haiku.

CREDIT: COURTESY THE WYNN HOTEL

Στις φωτογραφίες του γάμου που δημοσιεύει το περιοδικό People , ο Κέιτζ δίνει ένα παθιασμένο φιλί στη νύφη την ώρα που ανακηρύσσονται σύζυγοι. 

CREDIT: COURTESY THE WYNN HOTEL

Το ζευγάρι αποχώρησε χέρι-χέρι από την αίθουσα , για να ξεκινήσει μια μικρή γιορτή.

CREDIT: COURTESY THE WYNN HOTEL

Η πρώτη ρομαντική βόλτα με την άμαξα

Μετά το γάμο του ο Νίκολας Κέιτζ απολαμβάνει χρόνο με την όμορφη σύζυγο του Riko Shibata. Το ζευγάρι έκανε την πρώτη του ρομαντική βόλτα με άμαξα στο Central Park της Νέας Υόρκης.

CREDIT: FELIPE RAMALES/SPLASHNEWS.COM

Ο Νίκολας Κέιτζ φοράει ένα πολύχρωμο σακάκι και καπέλο ενώ η Riko είναι ντυμένη άνετα για την εκδρομή. 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ