Νέα Σμύρνη: Σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός για τον ξυλοδαρμό του 29χρονου φοιτητή (βίντεο)

Τι δήλωσε ο νεαρός;

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. για τον ξυλοδαρμό του 29χρονου φοιτητή στην πλατεία Νέας Σμύρνης.

Ο αστυνομικός ξυλοκόπησε πολίτη με γκλοπ, την περασμένη Κυριακή κατά τη διάρκεια ελέγχων για την αποτροπή διάδοσης του κορωνοϊού σύμφωνα και με το ΑΠΕ.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, συνεχίζεται η Διοικητική Έρευνα για το περιστατικό και ειδικότερα για τους υπόλοιπους αστυνομικούς που παρακολουθούσαν τον ξυλοδαρμό του πολίτη χωρίς να επέμβουν.

 

Τι δήλωσε ο 29χρονος φοιτητής για το επεισόδιο στη Νέα Σμύρνη

Την ίδια ώρα συγκλονίζει η περιγραφή του 29χρονου μεταπτυχιακού φοιτητή του ΕΜΠ και εργαζόμενου συμβασιούχου στον δήμο Αθηναίων.

 

«Με χτύπησαν με ανάποδο μεταλλικό γκλοπ στο κεφάλι» λέει ο 29χρονος Αλέξανδρος, περιγράφοντας την απρόκλητη επίθεση που δέχθηκε όταν μαζί με άλλα 4-5 άτομα διαμαρτυρήθηκαν όταν αστυνομικοί της ΔΙΑΣ με 4 μηχανές μπήκαν στην πλατεία και πήγαν στα παγκάκια όπου κάθονταν πολίτες.

«Εχω μώλωπες και εκδορές παντού, στον αστράγαλο, στην κνήμη, στους μηρούς, στους γλουτούς, στην πλάτη. Μου έκαναν κεφαλοκλείδωμα για να μην μπορώ να αναπνεύσω, τραβήχτηκε ο αυχένας μου. Και το αποκορύφωμα όλων ήταν ότι με χτύπησαν με το μεταλλικό, πτυσσόμενο κλομπ, το οποίο γύρισαν ανάποδα, στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου. Εκεί ο πόνος ήταν αφόρητος. Aπό την πλατεία με πήρανε 3-4 αστυνομικοί σηκωτό.

Δείτε επίσης: Αυτό είναι το βίντεο με το πρωτοφανές επεισόδιο ξυλοδαρμού κατοίκου της Νέας Σμύρνης, από αστυνομικούς - Παρέμβαση της Εισαγγελίας

Για να μην αντιστέκομαι ο ένας μου γύρισε τον καρπό κάπως πολύ επιδέξια, τον πίεζε προς τα μέσα χωρίς να ήταν εμφανές στον κόσμο τριγύρω, δημιουργώντας έναν αφόρητο πόνο, του έλεγα πάλι «πονάω», μέχρι που τους είπα θα περπατήσω μέχρι το περιπολικό προκειμένου να μη μου γυρίσει τελείως τον καρπό» είπε ακόμα ο νεαρός μιλώντας στην Εφημερίδα των Συντακτών.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ