Maggie Rawlins: Το πανέμορφο σέξι μοντέλο άφησε την μόδα και ξανάγινε νοσοκόμα - Στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά του κορωνοϊού

Φιλοξενήθηκε στο Sports Illustrated Swimsuit

Η Maggie Rawlins, το πανέμορφο μοντέλο που άφησε για λίγο στην άκρη την καριέρα της για να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά του κορωνοϊού, φιλοξενήθηκε στο περιοδικό Sports Illustrated Swimsuit.

Πριν μερικές ημέρες στα social media του SI Swimsuit αναρτήθηκε μια φωτογραφία της καλλονής να ποζάρει με ένα ροδακινί μαγιό, μπροστά από Seminole Hard Rock Hotel & Casino της Φλόριντα.

«Γνωρίσαμε την Maggie στο πρώτο της ταξίδι στη Νέα Υόρκη, όταν έκανε τα πρώτα της βήματα στον χώρο της μόδας και την είδαμε την καριέρα της να εξελίσσεται από τότε. Δεν είναι μόνο ένα απίστευτα όμορφο μοντέλο, αλλά και ζωντανή απόδειξη ότι δεν είναι ποτέ αργά να συνεισφέρεις στην κοινότητά σου. Επέστρεψε στην καριέρα της ως νοσοκόμα όταν “χτύπησε” ο κορωνοϊός και δούλεψε εθελοντικά σε διάφορα νοσοκομεία στο Queens.

Σαν πρώην νοσοκόμα παιδιατρικής ογκολογίας και σημερινή “πολεμίστρια” στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά του κορωνοϊού, η αποφασιστικότητα και το πάθος της να βοηθά τους άλλους είναι αυτά τα στοιχεία και χαρακτηριστικά που αγαπάμε να γιορτάζουμε» γράφει στο ποστ του το γνωστό περιοδικό.

Το 25χρονο μοντέλο αποφάσισε πέρυσι να αφήσει για λίγο στην άκρη την καριέρα της στον χώρο της μόδας και να αξιοποιήσει το πτυχίο της και την προηγούμενη εργασιακή της εμπειρία (ως νοσοκόμα) για να βοηθήσει.

"Νιώθω ότι ο καθένας έχει ένα ρόλο και μια ευθύνη κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Από τη στιγμή που ήμουν διαπιστευμένη νοσοκόμα, ένιωσα πως το σωστό ήταν να βοηθήσω. Η Νέα Υόρκη μου έχει φερθεί πολύ καλά αυτά τα χρόνια, ήθελα με κάποιο τρόπο να της το ανταποδώσω" δήλωσε η ίδια μιλώντας στο People.

Τώρα πόζαρε για πρώτη φορά στον φακό του γνωστού περιοδικού, ενώ η ίδια δηλώσε ότι θα κρατήσει ενεργή την άδεια της να ασκεί το επάγγελμα της νοσοκόμας, ώστε να «μπορέσω να επέμβω όποτε χρειαστεί».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ