Η Αριάδνη & η Αναστασία μαζί με την μαμά! Οι τρυφερές αναρτήσεις που έκαναν Κάτια Ζυγούλη και Σάκης Ρουβάς (φωτό)

«Τα μωρά μας γίνονται κοριτσάκια και μετά γυναίκες»

«Είστε πλάσματα μοναδικά» γράφει για τις γυναίκες της ζωής του ο Σάκης Ρουβάς.

Ο γνωστός τραγουδιστής με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, που γιορτάζεται στις 8 Μαρτίου δημοσίευσε στο Instagram μια τρυφερή φωτογραφία.

Στην εικόνα βλέπουμε την μαμά Κάτια Ζυγούλη μαζί με την 8χρονη Αριάδνη και την 12χρονη Αναστασία.

Να πούμε ότι το ζευγάρι έχει ακόμα δύο αγόρια, τον Απόλλωνα που είναι 4 ετών και τον Αλέξανδρο που είναι 9.

«Σας ευχαριστώ για τα χαμόγελα σας, τις αγκαλιές, τα γέλια που μοιραζόμαστε και την αγάπη που νιώθω όποτε σας αντικρίζω.

Είστε πλάσματα μοναδικά, που γιορτάζουν όχι μόνο σήμερα αλλά και κάθε μέρα! @katiazygouli» έγραψε στο ποστ του ο Σάκης Ρουβάς.

Μια ανάρτηση έκανε όμως και η Κάτια Ζυγούλη στην δική της σελίδα στο Instagram. Ειδικότερα ανάρτησε μια εικόνα της κόρης της όταν ήταν ακόμα μωράκι και έγραψε:

«Τα μωρά μας γίνονται κοριτσάκια και μετά γυναίκες. Είναι στο δικό μας χέρι να μεγαλώσουμε δυνατές γυναίκες που διεκδικούν την ευτυχία τους. Ότι είναι αυτό για την κάθε μια. Που μπορούν να φωνάξουν την αλήθεια τους. Που αισθάνονται όμορφα με τις επιλογές τους.

Που δεν τους ορίζουν στερεότυπα. Είμαστε η μήτρα,η γη, η τροφή. Δεν αναφέρομαι στην μητρότητα, αλλά στην πρόθεση να θρέψουμε την δημιουργία. Βαθιά φιλοσοφία, αλλά έτσι μας βλέπω. Χρόνια πολλά θηλυκή ενέργεια. #womensday».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ