Άδωνις Γεωργιάδης: 22 ή 29 Μαρτίου ανοίγει το λιανεμπόριο, με sms και όχι με click away - Ποιος ο σχεδιασμός για την εστίαση

Το μήνυμα θα έχει περιορισμένο χρόνο

 

Για το λιανεμπόριο και το άνοιγμα της αγοράς μίλησε ο Άδωνις Γεωργιάδης που είπε μεταξύ άλλων ότι ο στόχος της κυβέρνησης είναι το σταδιακό άνοιγμα της οικονομικής δραστηριότητας πιθανότατα από τις 22 Μαρτίου ή μια εβδομάδα αργότερα

Αναφορικά με τον τρόπο που θα λειτουργήσει το λιανεμπόριο, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 διευκρίνισε πως θα ανοίξει κανονικά και όχι με click away αλλά με αποστολή sms που θα θέτει περιορισμό στον χρόνο που θα μπορεί κάποιος να κάνει τις αγορές του.

Για την εστίαση, ο κ. Γεωργιάδης είπε πως θα ανοίξει σε δεύτερο χρόνο, πιθανότατα στις 15 Απριλίου και μόνο σε εξωτερικούς χώρους σημειώνοντας ότι αυτό θα εξαρτηθεί από την πορεία των εμβολιασμών.

 

Ο υπουργός σημείωσε ότι η κατάσταση με τα αυξημένα κρούσματα στην Αττική έχει να κάνει με την επικράτηση της βρετανικής μετάλλαξης.

Τέλος, σημείωσε πως κανείς δεν δέχεται φαινόμενα αστυνομικής αυθαιρεσίας και πρόσθεσε πως ο αστυνομικός πρέπει να διατηρεί την ψυχραιμία του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ