Good news: Το mega party έγινε στο Άμστερνταμ: 1.300 άτομα με τεστ, μάσκες & απίστευτη χαρά - «Είναι απίθανο, νιώθω σαν παιδί» (φωτό & βίντεο)

Eίχαν χωριστεί σε 6 ομάδες με διαφορετικούς κανόνες

Η ολλανδική κυβέρνηση προσπαθεί να δει τι ισχύει σχετικά με τη διασπορά σε διαφορετικού είδους συναθροίσεις, ώστε να αντλήσει τα κατάλληλα συμπεράσματα.

Σε μια προσπάθεια να διαπιστώσει λοιπόν πώς θα έχουμε ασφαλείς συναθροίσεις στο μέλλον επιτράπηκε σε 1.300 άτομα να λάβουν μέρος στο mega δοκιμαστικό πάρτι που έγινε  στη μεγαλύτερη αίθουσα μουσικής του Άμστερνταμ, το ZiggoDome.

Όσοι βρέθηκαν στην εκδήλωση έπρεπε να παρουσιάσουν αρνητικό τεστ κορωνοϊού 48 ώρες πριν, ενώ καλούνται να υποβληθούν και πάλι σε τεστ πέντε ημέρες μετά το event. Να σημειωθεί ότι όλοι είχαν χωριστεί σε 6 ομάδες με διαφορετικούς κανόνες.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vivian (@vivian__n)

Έτσι οι μεν μπορούσαν να τραγουδούν όσο πιο δυνατά μπροούσαν, ενώ σε άλλο γκρούπ έπρεπε να φορούν μάσκα.


 

«Είναι απίθανο, αισθάνομαι σαν παιδί, πηδούσα και φώναζα μπαίνοντας μέσα. Ας ελπίσουμε ότι θα δείξουμε στις κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο ότι μπορούμε να το κάνουμε να συμβεί» είπε στο Reuters ο Σάνερι Τζέιμς, ένας από τους Dj που έπαιξαν μουσική στο πάρτι.

«Ελπίζουμε ότι αυτό μπορεί να οδηγήσει σε 'επί παραγγελία' επαναλειτουργία των χώρων εκδηλώσεων. Τα μέτρα είναι τώρα γενικά, επιτρέποντας για παράδειγμα ανώτατο αριθμό 100 θεατών για κάθε εκδήλωση αν ο αριθμός των μολύνσεων πέσει σε ένα ορισμένο επίπεδο. Ελπίζουμε σε πιο ειδικά μέτρα, όπως το να επιτραπεί στο ZiggoDome να ανοίξει με τη μισή χωρητικότητά του» δήλωσε ο διοργανωτής Τιμ Μπέρσμα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ