Με κορωνοϊό τρεις βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας: Στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Μαρκόπουλος - ''Παρακαλώ τους συμπολίτες μου να μην υποτιμήσουν αυτόν τον ιό'' (βίντεο)

Ο κ. Δημήτρης Μαρκόπουλος νοσηλεύεται με διπλή πνευμονία στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

 

Ο κοροναϊός «χτύπησε» και τον πολιτικό κόσμο, καθώς τρεις βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας προσβλήθηκαν από τον ιό. 

Στο νοσοκομείο μάλιστα νοσηλεύεται, ο βουλευτής Β’ Πειραιώς, κ. Δημήτρης Μαρκόπουλος με διπλή πνευμονία.

Οι γιατροί του νοσοκομείου Ευαγγελισμός παρακολουθούν την πορεία της υγείας του, ωστόσο δεν έχει κριθεί σκόπιμο να μεταφερθεί σε μονάδα αυξημένης φροντίδας.

Επίσης, με κοροναϊό νοσεί ο βουλευτής Δωδεκανήσου της ΝΔ, Γιάννης Παππάς αλλά και ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Οικονόμου.

Το απόγευμα της Δευτέρας, ο Δημήτρης Μαρκόπουλος σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή «Live News» μίλησε για τη μάχη που δίνει. 

 

 

«Παρακαλώ τους συμπολίτες μου να μην υποτιμήσουν αυτόν τον ιό», είπε με τρεμάμενη φωνή ο κ. Μακρόπουλος και πρόσθεσε: «Σας εκλιπαρώ, είναι μια ασθένεια πάρα πολύ δύσκολη».

«Βγάζω το καπέλο στους νοσηλευτές μας, στους γιατρούς μας σε όλο το προσωπικό», τόνισε ο βουλευτής.

«Είναι μια μάχη της υγείας. Εκλιπαρώ τον κόσμο να προσέξει, είναι ύπουλη αυτή η ασθένεια», σημείωσε στην συνέχεια ο κ. Μαρκόπουλος.

«Εγώ έχω κάνει εννέα τεστ τα οποία ήταν αρνητικά και θέλω αυτό να το πω. Εννέα αρνητικά. Στο 10 και 11ο φάνηκε πόσο ύπουλη ήταν αυτή ασθένεια. Εκεί βρέθηκε ότι έχω Covid. Nα μην επαναπαύεται ο κόσμος», τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ