Σοφία Μπεκατώρου: Ένα δυνατό μήνυμα προς τις γυναίκες - «Μας έδωσαν μια μέρα να χαρούμε. Δεν την θέλω, θέλω κάθε μέρα να μου ανήκει» (φωτό)

«Να με σέβεσαι, να μου μιλάς ωραία, να μην με απαξιώνεις»

Η Σοφία Μπεκατώρου δεν θα μπορούσε να μην προβεί σε ανάρτηση για την Παγκόσμια Ημέρα της γυναίκας.

Η Ολυμπιονίκης της ιστιοπλοϊας έστειλε ένα εξαιρετικό μήνυμα με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο. 

«Θέλω κάθε μέρα να μου ανήκει, να με σέβεσαι, να μου μιλάς ωραία, να μην με απαξιώνεις μέσα από κρυμμένα συμφραζόμενα... Αν θες να γιορτάζουμε δες με, όπως είμαι,» έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, μία ανάρτηση την οποία συνόδευσε με μία φωτογραφία με ένα μπουκέτο λουλούδια. 

«Σήμερα γιορτάζουμε λένε και τρέχουμε κι εμείς να στολιστούμε, να νιώσουμε γυναίκες. 

Μας έδωσαν μια μέρα να χαρούμε.

Δεν την θέλω. Θέλω κάθε μέρα να μου ανήκει, να με σέβεσαι, να μου μιλάς ωραία, να μην με απαξιώνεις μέσα από κρυμμένα συμφραζόμενα.

Θέλω να σε κοιτώ στα μάτια και να μην στρίβεις το βλέμμα προς τα κάτω.

Αν θες να γιορτάζουμε δες με, όπως είμαι. Αγκάλιασέ με μόνο αν το νιώσεις. Άκουσέ με, όπως δεν τόλμησες ποτέ και δεν πειράζει, μην μου χαρίσεις κάτι σήμερα, γιατί θέλω να ζω την κάθε μέρα κι όχι αυτήν που μου όρισες εσύ..

Αφιερωμένο σε όλες εσάς που δεν θα λάβετε κανένα τριαντάφυλλο και που σήμερα έλαβα εγώ εξαιτίας σας!!! #equality #together» έγραψε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ