Μακένζι Σκοτ: H πάμπλουτη πρώην σύζυγος του Τζεφ Μπέζος ξαναπαντρεύτηκε - Η νέα της ζωή με τον δάσκαλο των παιδιών της (φωτό)

Ο Νταν Τζούετ εργάζεται στο ιδιωτικό σχολείο που πηγαίνουν τα παιδιά της... 

Δύο χρόνια μετά το διαζύγιό της με τον ιδρυτή της Amazon, Τζεφ Μπέζος, η δισεκατομμυριούχος Μακένζι Σκοτ παντρεύτηκε ξανά.

Η πάμπλουτη μυθιστοριογράφος παντρεύτηκε τον καθηγητή των παιδιών της Νταν Τζουέτ, ενώ η είδηση αποκαλύφθηκε μέσω τη φιλανθρωπικού οργανισμού  Giving Pledge.

 

 

Να σημειώσουμε πως η περιουσία της εκτιμάται ότι αγγίζει τα 53 δισεκατομμύρια δολάρια, ενώ σύμφωνα με την Daily Mail  ο εκλεκτός της καρδιάς της διδάσκει φυσικές επιστήμες στο ιδιωτικό σχολείο που πηγαίνουν τα παιδιά της.

«Σε μια ευχάριστη συγκυρία, είμαι παντρεμένος με έναν από τους πιο γενναιόδωρους και ευγενικούς ανθρώπους που γνωρίζω - και ενώνομαι μαζί της στην δέσμευσή της να προσφέρει από την περιουσία της, υπηρεσίες προς άλλους».

Ο Τζούετ έκανε την ανακοίνωση του γάμου τους με ένα γράμμα σε Μη Κυβερνητική Οργάνωση το Σάββατο, λέγοντας πως και ο ίδιος δεν περίμενε ποτέ ότι θα έδινε «μεγάλο μέρος» από την δική του περιουσία με σκοπό να κάνει την διαφορά στη ζωή άλλων

Η Μακένζι Μπέζος είναι συγγραφέας, που μεγάλωσε στο Σαν Φρανσίσκο, σύμφωνα με ένα αφιέρωμα του 2013 στο περιοδικό Vogue. Μεταξύ των γνωστότερων βιβλίων της είναι το "The Testing of Luther Albright".

Σπούδασε στο πανεπιστήμιο του Πρίνστον και γνώρισε τον σύζυγό της, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης για μια θέση στην εταιρεία επενδύσεων D.E Shaw στη Νέα Υόρκη, προτού ο Μπέζος ιδρύσει την Amazon. Το 2014 δημιούργησε την πλατφόρμα εναντίον της παρενόχλησης, ByStander Revolution.

 

 

Μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρίες, ένα μέρος του στρατηγικού σχεδίου της Amazon γράφηκε κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού του ζευγαριού με το αυτοκίνητο, από τη Νέα Υόρκη στο Σιάτλ.

Δείτε επίσης: Η Μακένζι Μπέζος μοιράζει λεφτά! Πόσα έδωσε σε φιλανθρωπικές οργανώσεις – Έγινε ακόμη πλουσιότερη από την Amazon μέσα στον κορωνοϊό (Φωτό)

 

Η 50χρονη Μακένζι και ο ιδρυτής της Amazon τράβηξαν χωριστούς δρόμους πριν από δύο χρόνια, μετά από 25 έτη κοινής ζωής. Το πρώην ζευγάρι απέκτησε τέσσερα παιδιά μέσα στον γάμο του και ανακοίνωσε τον Ιανουάριο του 2019 την απόφαση του να πάρει και επισήμως διαζύγιο, μετά από μια «μακρά περίοδο χωρισμού». Λίγο αργότερα έγινε γνωστό ότι ο Μπέζος είχε συνάψει ερωτική σχέση με την Λόρεν Σάντσεζ, με την οποία ειναι ακόμη μαζί.

 

 

 

 

 

 

Η Μακένζι Σκοτ είχε λάβει το ένα τέταρτο των μετοχών του Μπέζος στην Amazon, στο πλαίσιο του διακανονισμού για το διαζύγιό τους, το 2019. Έτσι, απέκτησε το 4% της εταιρείας, ποσοστό που άξιζε πάνω από 35 δισεκατομμύρια τότε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ