Η αειθαλής Tina Turner εξομολογείται στην Oprah Winfrey: Έτσι ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά τον κατά 16 χρόνια νεότερο σύζυγό μου (βίντεο)

Γνωρίστηκαν το 1986!

Η Tina Turner και ο Erwin Bach γνωρίστηκαν το 1986 και παρά τα 16 χρόνια διαφοράς η τραγουδίστρια λέει ότι ήταν έρωτας από την πρώτη ματιά.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2013 με την Tina Turner και τον σύζυγό της να μιλούν τότε στην Oprah Winfrey για την σχέση τους που μετράει ήδη πάνω από 3 δεκαετίες

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Turner (@tinaturner)

«Νομίζω ότι χρειαζόμουν αγάπη. Είναι ένα πολύ σημαντικό συναίσθημα.... Προχώρησα προς την πόρτα και ερχόταν αυτός ο νέος, γοητευτικός άντρας. Έκανα πίσω. Ήταν όμορφος αλλά με διαφορετικό τρόπο. Είχε πολύ ωραία μάτια. Λέω στον εαυτό μου αυτό είναι αγάπη από την πρώτη ματιά» είχε πει χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια

Όπως αποκάλυψε ο σύζυγός της, της έκανε πρόταση γάμου δύο φορές, με την δεύτερη να είναι όταν εκείνη έκλεισε τα 50.

«Θα παντρευτείς μαζί μου» την ρώτησε με τον ίδιο να λέει ότι ήθελε να της δείξει ότι ήταν αποφασισμένος και έτοιμος να δεσμευτεί. Πάντως εκείνη απάντησε ότι στην αρχή δεν τον πίστευε, αλλά δεν ήθελε να του αρνηθεί γιατί ήθελε να συνεχίσουν την σχέση τους!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Turner (@tinaturner)

Η 81χρονη πλέον τραγουδίστρια δεν κρύβει τον έρωτά της για τον 65χρονο Bach με την ίδια να κάνει μια πολύ τρυφερή ανάρτηση για τον καλό την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Turner (@tinaturner)

«Ποιος θα περίμενε ότι μια απόφαση θα οδηγούσε σε δεκαετίες ευτυχίας. Όταν του ζήτησα στην αρχή να βγούμε ήταν μια απόφαση της στιγμής. Όμως καμιά φορά μια στιγμή αλλάζει όλη σου την ζωή. Γιατί νιώθεις αυτή την φλόγα και την σύνδεση. Αυτό συμβολίζει για μένα το δαχτυλίδι που φοράω στον αντίχειρά μου (η βέρα της).

Από την στιγμή που το έβαλα νιώθω πιο δυνατή. Μου θυμίζει να μένω δυνατή και να αρπάζω τις ευκαιρίες» έγραψε η Tina Turner που ήταν και αυτή που έκανε την πρώτη κίνηση όταν γνώρισε τον αγαπημένο της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ