Συγκινητική vintage φωτό: Ο Γιώργος Μαρίνος και ο Μιχάλης Ασλάνης στις δόξες τους

Σε κοσμική τους συνάντηση την δεκαετία του 1990

Μια συγκινητική φωτογραφία έχει αναρτήσει στο Instagram η Έλενα Μακρή.

Ειδικότερα στο vintage στιγμιότυπο που ανέβασε στην σελίδα της elenasdiary_blog βλέπουμε τον Γιώργο Μαρίνο μαζί με τον Μιχάλη Ασλάνη σε κάποια κοσμική τους συνάντηση την δεκαετία του 1990.

Όπως γράφει και στο ποστ ήταν τότε που οι δυο τους μεσουρανούσαν. «ο Μαρίνος κατακτώντας την τηλεοραση αναλαμβάνοντας την παρουσίαση του “Ciao Antenna” και ο Μιχάλης Ασλάνης στο peak της καριέρας του ως designer».

Πρόκειται για δύο ανθρώπους που έκαναν τεράστια επιτυχία, ωστόσο η ζωή επιφύλασσε δυσκολίες και στους δύο.

Ο Γιώργος Μαρίνος έφυγε από το προσκήνιο το 2013, λέγοντας σε συνέντευξή του: «Έτσι πρέπει, να φεύγουμε πάνω στις δόξες μας και να μην κοιτάμε πίσω».

Ο σόουμαν έμενε, αρχικά, σε ένα σπίτι στην περιοχή του Νέου Βουτζά έχοντας για συντροφιά του 17 σκυλιά, αλλά έπεσε θύμα ληστείας και μετακόμισε.

Δυστυχώς, νοσηλεύτηκε με έμφραγμα κι αργότερα βρέθηκε για μικρό χρονικό διάστημα στο «Σπίτι του Ηθοποιού».

O Μιχάλης Ασλάνης από την μεριά του ήταν ένας από τους σπουδαιότερους Έλληνες σχεδιαστές μόδας και από τους πιο καταξιωμένους στο χώρο.

«Είναι κρίμα κόποι μιας ζωής να πάνε χαμένοι. Σε τέτοια ηλικία αντί να ησυχάσω να περνάω τέτοιες δυσκολίες. Δεν φτάνει λοιπόν τα όσα έφαγαν τόσα χρόνια, κυρίως ή ... αλλά και η ... ζητάνε και από πάνω υπερβολικά λεφτά τα οποία δεν τους οφείλω» έγραφε σε γράμμα του που είδε το φως της δημοσιότητας δύο χρόνια μετά τον θάνατό του.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ