Fashion Icon για πάντα η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ - Με τις classy εμφανίσεις της μας θυμίζει τις ωραιότερες στιγμές του Sex and the City (Φώτο)

Λίγο πριν την έναρξη του νέου κύκλου επεισοδείων της επιτυχημένης σειράς, η 55χρονη ηθοποιός με τις classy εμφανίσεις της, δικαιώνει τον τίτλο "ιέρεια" της μόδας

Ως "Κάρι Μπράντσο" έμεινε στην ιστορία ως η πιο ενημερωμένη "fashionista" όλων των εποχών.

Οι στυλιστικές επιλογές της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ στο "Sex and the City", την καθιέρωσαν ως ένα διαχρονικό "Fashion Idol".

Το στιλ της έγινε "πρότυπο" για πολλές γυναίκες σε όλο τον κόσμο.

Λίγο πριν την έναρξη του νέου κύκλου επεισοδείων της επιτυχημένης σειράς, η 55χρονη ηθοποιός με τις classy εμφανίσεις της, δικαιώνει τον τίτλο "ιέρεια" της μόδας.

 

 

Άψογοι σικ συνδυασμοί λευκού και μαύρου είτε με λευκή μακριά  τουνίκ και μαύρο "cigarette" παντελόνι είτε με κλος λευκή φούστα και εφαρμοστό μαύρο τοπ.

 

 

"Hot point" και στις δύο εμφανίσεις, η "αδυναμία" της πρωταγωνίστριας του "Sex and the City" οι υπέροχες ψηλοτάκουνες γόβες.

Οι casual εμφανίσεις της διάσημης ηθοποιού δεν υστερούν σε κομψότητα. Τη βλέπουμε με διάφανο θαλασσί τοπ και τζιν παντελόνι στους ίδιους τόνους να βολτάρει χαμογελαστή στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

 

 

Ενώ σε παλαιότερη εκδοχή του "black & white" look, σαν αληθινή ντίβα κάνει έναν τολμηρό συνδυασμό.

 

 

Μαύρο μίνι φόρεμα με λευκό γιακά φορεμένο με μαύρο μπλέιζερ. Οι λευκές γόβες με το μαύρο καλσόν είναι ίσως η πρώτη φορά που δεν "ενοχλούν" το μάτι και δεν φαίνονται αντιαισθητικές. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ