Οικογενειακή τραγωδία στη Ρωσία: 17χρονος δεν ήθελε να πάει στο σχολείο & σκότωσε την αδερφή & τους γονείς του με τσεκούρι (φώτο-βίντεο)

Οι αστυνομικοί  ανέφεραν ότι ο 17χρονος    ομολόγησε τις δολοφονίες, υποστηρίζοντας ότι δεν ήθελε να πάει σχολείο. Η μητέρα του επέμενε, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει έντονος καβγάς

Ένα 17χρονο αγόρι τέθηκε υπό κράτηση , καθώς θεωρήθηκε ο κύριος ύποπτος για το φόνο της αδερφής και των γονιών του , επειδή δεν ήθελε να πάει στο σχολείο.

Ο 17χρονος προσπάθησε να διαφύγει αφού πρώτα παραμόρφωσε το πρόσωπο του πατέρα του και έντυσε το πτώμα του 40χρονου οξυγονοκολλητή  με τα δικά του ρούχα, ανέφερε η αστυνομία.

Η πράξη του μπέρδεψε αρχικά τους αστυνομικούς, που εξέδωσαν ένταλμα για τον πατέρα, Alexey Gorbunov, καθώς πίστεψαν πως εκείνος ήταν ο δράστης και ότι ο έφηβος ήταν ο νεκρός.

Οι ιατροδικαστές αργότερα διαπίστωσαν ότι το ακρωτηριασμένο πτώμα στο σπίτι στο Oktyabrsky ήταν του πατέρα.

«Το πρόσωπο ήταν έντονα παραμορφωμένο», ανέφερε η ρωσική ερευνητική επιτροπή.

Ο γιος του, Vadim Gorbunov, συνελήφθη σε απόσταση περίπου 360 χιλιομέτρων από τον τόπο του εγκλήματος, όπως έγινε γνωστό από τις αρχές.

Στο σπίτι βρέθηκαν  επίσης τα πτώματα της Gulya Gorbunova, μητέρας του 17χρονου και της 12χρονης αδερφής του, Yulia. 

Οι αστυνομικοί  ανέφεραν ότι ο 17χρονος  Vadim  ομολόγησε τις δολοφονίες, υποστηρίζοντας ότι δεν ήθελε να πάει σχολείο. Η μητέρα του επέμενε, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει έντονος καβγάς, αναφέρει η Daily Mail.

Ο τελειόφοιτος μαθητής φέρεται να  είχε σοβαρές πιθανότητες να εισαχθεί στο Πανεπιστήμιο, αλλά τελευταία ήταν δυσαρεστημένος με την ποιότητα της διδασκαλίας των Μαθηματικών και πρόσφατα άλλαξε τάξη, σύμφωνα με αναφορές. 

Ο 40χρονος πατέρας και η κόρη του 

Πρώτα σκότωσε την μητέρα του με το τσεκούρι, σημείωσαν πηγές, περιμένοντας στη συνέχεια τον πατέρα του να επιστρέψει στο σπίτι. Η αδερφή του ήταν το τελευταίο θύμα. 

Οι γείτονες είπαν ότι η οικογένεια ήταν «φιλική» και πως ο Vadim πάντα φρόντιζε την αδερφή του.

Οι αρχές λένε ότι θα ασκηθεί ποινική δίωξη για δολοφονία στον 17χρονο.

Βίντεο που κυκλοφόρησε δείχνει τον 17χρονο να περιγράφει σε έναν αστυνομικό πώς σκότωσε όλη την οικογένειά του, τον έναν μετά τον άλλο, ενώ είπε στους αστυνομικούς ότι δολοφόνησε τους γονείς του πριν την αδερφή του. 

«Περίπου στις 5 το απόγευμα, επιτέθηκα στην μητέρα μου. Αργότερα, γύρω στις 5.30 ή 6 έκανα το δεύτερο φόνο... Πιο μετά, μεταξύ 6 και 7, έγινε η δολοφονία της αδερφής μου, ηλικίας 12 ετών»,  ομολογεί στο βίντεο.

Η Lyubov Yermukhametova, δασκάλα πιάνου του 17χρονου, είπε: «Δεν μπορώ να καταλάβω πώς ο Vadim έκανε ένα τόσο φρικτό έγκλημα. Δεν είχε καν την απαραίτητη σωματική δύναμη. Είναι πολύ ασθενικό αγόρι και αδύνατο. Τα δάχτυλα στα χέρια του είναι μακριά και λεπτά, σαν αληθινός μουσικός. Πρέπει να του ξύπνησε μίσος και οργή».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ