Τα γυαλιά του Giorgio Armani! "Ουάου" λιτή γραμμή -σικ στυλ - βλέμμα για γυναίκες & άνδρες που έχουν "ιταλική φλέβα" (φώτο-βίντεο)

Αυτή τη σεζόν ο Giorgio Armani επανεξετάζει το εμβληματικό στιλ της δεκαετίας του 1930 και του 1940 και τις αξέχαστες εικόνες ορισμένων ταινιών αυτής της εποχής

Το όνομα του Ιταλού σχεδιαστή Georgio Armani είναι συνδεδεμένο με τη φινέτσα, το στiλ , την διακριτική κομψότητα. Είναι τα  χαρακτηριστικά που βλέπουμε σε όλες τις δημιουργίες του είτε πρόκειται για ρούχα είτε για αξεσουάρ.

"Εμβληματικό. Αυτό είναι το στiλ που με χαρακτηρίζει. Τα γυαλιά για μένα συμπληρώνουν το στiλ και είναι ο "καθρέφτης της προσωπικότητας". Προτιμώ να είναι λιτά με ουσιαστικό σχεδιασμό που δεν είναι επεμβατικός. Μόνο έτσι γίνονται ένα με τον άνθρωπο που τα φοράει και είναι το "ελαφρύ φίλτρο" που συλλαμβάνει τις λεπτότερες  αποχρώσεις, το πλαίσιο μέσα από το οποίο παρατηρούμε τον κόσμο", λέει ο Georgio Armani.

 

Αυτή τη σεζόν ο Giorgio Armani επανεξετάζει το εμβληματικό στιλ της δεκαετίας του 1930 και του 1940 και τις αξέχαστες εικόνες ορισμένων ταινιών αυτής της εποχής.

 

 

Η συλλογή γυαλιών Giorgio Armani Icon ορίζεται από ένα λεπτό σκελετό από τιτάνιο, που ορίζει ένα σχεδόν αιθέριο οβάλ γύρω από τα μάτια.

 

Ο σχεδιασμός των σκελετών και των βραχιόνων , είναι η σύγχρονη εξέλιξη του πρώτου στιλ που δημιούργησε και φορούσε ο ίδιος ο σχεδιαστής, ο οποίος καθόρισε τις αξίες της φίρμας.

 

 

 

 

Η φετινή Eyewear συλλογή είναι η τέλεια σύνθεση αβίαστης κομψότητας και διαχρονικού στιλ. Βλέπουμε γυαλιά με σκελετούς από τιτάνιο με ματ φινίρισμα, gunmetal σκελετούς,  με μπλε φακούς, χρυσούς σκελετούς με καφέ φακούς ή σκελετούς σε  χρυσό ή μαύρο τιτάνιο με διαφανείς φακούς.

 

 

 

 

Είναι η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ