Δύο πανέμορφα κουταβάκια φτιάχνουν το κέφι της Βασίλισσας Ελισάβετ - "Χείρα βοηθείας" στη δύσκολη περίοδο της κρίσης με τη Μέγκαν & της ασθένειας του Πρίγκιπα Φίλιππου (φώτο)

Η μονάρχης της Βρετανίας αγαπά τα σκυλιά σε όλη της τη ζωή. Είχε ένα Corgi και ένα Dorgi - Διασταύρωση Corgi με dachshund, από τότε που ήταν 18 ετών

Δύο αξιολάτρευτα κουτάβια corgi έφτασαν στο Παλάτι για να δώσουν χαρά στη Βασίλισσα Ελισάβετ εν μέσω της κρίσης με την Μέγκαν και ενώ ο 99χρονος Πρίγκιπας Φίλιππος βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Ενώ η βασιλική οικογένεια περιμένει τη συνέντευξη του Χάρι και της Μέγκαν στην Oprah, τα κουταβάκια έρχονται να "παρηγορήσουν" τη Βασίλισσα.

Η 94χρονη μονάρχης που φέρεται να είχε πάνω από 30 σκυλιά όλα αυτά τα χρόνια λέγεται ότι υποδέχθηκε με χαρά τους νέους της φίλους στο Κάστρο του Windsor, αφού από τα τέλη του περασμένου έτους, έχει ένα μόνο σκυλάκι.

Μια πήγη από το παλάτι δηλώνει στη "The Sun": Η βασίλισσα είναι πολύ ευχαριστημένη. Φαίνεται αδιανόητο να μην έχει τώρα καθόλου corgi . Είναι τα αγαπημένα της από τότε που ήταν νεαρή. Τα σκυλάκια βρίσκονται εκεί μόνο μερικές εβδομάδες, αλλά είναι αξιολάτρευτα και έχουν ήδη κάνει το κάστρο σπίτι τους.

Τα δύο μικρά κουταβάκια φαίνεται ότι θα δώσουν καινούργια ζωή και ενέργεια στο Παλάτι ενώ ο Φίλιππος βρίσκεται στο νοσοκομείο".

Στα 18α γενέθλιά της  το 1944 η Βασίλισσα Ελισάβετ  έλαβε ένα θηλυκό κόργκι τη Σούζαν, η οποία στη συνέχεια απέκτησε περισσότερους από 30 απογόνους

Η Βασίλισσα έδωσε ονόματα στα δύο αξιολάτρευτα corgi που μόλις απέκτησε αλλά δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά. Επίσης δεν είναι γνωστές οι ηλικίες και το φύλο των κουταβιών.

Η μονάρχης της Βρετανίας αγαπά τα σκυλιά σε όλη της τη ζωή. Είχε ένα Corgi και ένα Dorgi - Διασταύρωση Corgi με dachshund, από τότε που ήταν 18 ετών.

Το 1991 η Βασίλισσα χρειάστηκε τρία ράμματα αφού προσπάθησε να σταματήσει ένα καυγά ανάμεσα σε 8 από τα Corgi της.

Τα πιο διάσημα σκυλιά της βασίλισσας εμφανίστηκαν στο κλιπ τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012 με τον «Τζέιμς Μποντ», Ντάνιελ Κρεγκ.

Τον Απρίλιο του 2018, ο Willow, απόγονος 14ης γενιάς, πέθανε μετά από μια ασθένεια που μοιάζει με καρκίνο.

Το τελευταίο corgi της Βασίλισσας, ο Whisper, πέθανε έξι μήνες αργότερα.

Από τότε η Ελισάβετ της Αγγλίας είχε μόνο ένα σκυλί, ένα dorgi που ονομάζεται Candy, καθώς ο Vulcan, επίσης ένας dorgi, πέθανε τον περασμένο Νοέμβριο.

Οι άνθρωποι στο Παλάτι πίστευαν ότι η Βασίλισσα δεν θα έπαιρνε άλλο κατοικίδιο ζώο από τότε που σταμάτησε να φροντίζει τα Corgi της, το 2018.

Λέγεται ότι φοβόταν ότι θα τα αφήσει πίσω όταν πεθάνει.

Υπήρχαν επίσης φόβοι ότι η Βασίλισσα ανησυχούσε ότι τα σκυλιά θα μπορούσαν να αποτελέσουν κίνδυνο στην ηλικία της.

Η βασιλική βιογράφος Penny Junor είπε: " Πριν από μερικά χρόνια αποφάσισε  ότι δεν θα είχε πλέον σκυλιά.

Αλλά τα corgis της είναι εξαιρετικά σημαντικά γι 'αυτήν. Έχουν περάσει τα χρόνια πιο κοντά της από οποιονδήποτε άνθρωπο.

Τα corgis είναι  πιστά και στοργικά και δεν την έχουν απογοητεύσει ποτέ.

Και φυσικά ένα corgi σπάνια σπεύδει να πάει στο Λος Άντζελες για να δώσει συνεντεύξεις".

Η βασίλισσα έχει απομονωθεί στο Windsor Castle με μια πιστή ομάδα προσωπικού που ονομάζεται HMS Bubble.

Δεν μπόρεσε να δει την οικογένειά της από τις αρχές Δεκεμβρίου λόγω του lockdown.

Και ήταν εντελώς μόνη από τότε που ο σύζυγός της, ο Δούκας του Εδιμβούργου, πήγε στο νοσοκομείο τον περασμένο μήνα. Είναι κατανοητό ότι τα νέα σκυλιά έφτασαν την κατάλληλη στιγμή ενώ ο Φίλιππος βρισκόταν στο νοσοκομείο.

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ αρνήθηκαν να σχολιάσουν.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ