Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Πιθανώς σήμερα να νιώθουμε μια διάσταση ανάμεσα στο να φροντίσουμε τις δικές μας ανάγκες & να είμαστε πιο χαλαροί ή να ασχοληθούμε με άλλους

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα;

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Τοξότη σε όλη τη διάρκεια της ημέρας και οι πιο σημαντικές της όψεις θα είναι το τετράγωνο με την Αφροδίτη και το εξάγωνο με τον Κρόνο.

Πρόκειται για το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης που θα ολοκληρωθεί αύριο, καθώς την άλλη εβδομάδα θα έχουμε Νέα Σελήνη στους Ιχθύς. Πιθανώς σήμερα να νιώθουμε μια διάσταση ανάμεσα στο να φροντίσουμε τις δικές μας ανάγκες και να είμαστε πιο χαλαροί ή να ασχοληθούμε με τους άλλους στη ζωή μας. Αν διαλέξουμε να ασχοληθούμε με τα δικά μας μπορεί κάποιον να στενοχωρήσουμε με την απουσία ή την έλλειψη ενδιαφέροντος μας.

Ας προσπαθήσουμε να βρούμε τη χρυσή τομή για να είναι όλοι ευχαριστημένοι. Νωρίς το πρωί συναντιούνται ο Ερμής και ο Δίας σε σύνοδο στον Υδροχόο, προσφέροντας σήμερα ευκαιρίες σε θέματα επικοινωνίας, σπουδών, προτάσεων.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη από τη θέση της στον Τοξότη, που σχηματίζει και το τελευταίο τέταρτο πριν τη Νέα Σελήνη της άλλης εβδομάδας, γίνεται πιο φιλική προς το ζώδιο σας σήμερα. Βέβαια σας κάνει να ψάχνετε διαφυγή από την πραγματικότητα ή να ονειρεύεστε με τα μάτια ανοιχτά μη επικοινωνώντας ακριβώς με το περιβάλλον σας.

Κι αυτό είναι ένα σημείο που θέλει προσοχή, καθώς στη δουλειά μπορεί να σας ξεφύγουν σημαντικές λεπτομέρειες. Με λίγη αυτοκυριαρχία και πειθαρχία θα καταφέρετε να βγάλετε το ημερήσιο πρόγραμμα σας, αρκεί να μην παρασυρθείτε κι από τις ανάγκες άλλων που μπορεί να στρέφονται σε σας για βοήθεια. Η όψη Ερμή-Δία τις πρωινές ώρες θα είναι εξαιρετικά βοηθητική για σπουδές, υπογραφές, επαφές.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στο τελευταίο της τέταρτο που θα σχηματιστεί αύριο, αλλά είναι από σήμερα στον Τοξότη, στρέφει την προσοχή σας στον τομέα των οικονομικών. Προσπαθήστε να βάλετε μια τάξη σε λογιστικά θέματα, να ξεψαχνίσετε οικονομικούς όρους σε συμβόλαια και συμβάσεις, να δείτε πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από δάνεια, χρηματοδοτήσεις κλπ. και γενικά μην αφήνετε σημαντικές δοσοληψίες για τις επόμενες εβδομάδες, καθώς οι όψεις της Αφροδίτης και του Ήλιου με τον Ποσειδώνα θα κάνουν πιο δύσκολη την καθημερινότητα σας και την κρίση σας λίγο πιο αδύναμη.

Ακόμη, σήμερα μπορεί οι φίλοι σας να αποσπούν την προσοχή σας από αυτά που κάνετε και να θέλουν τη βοήθεια σας. Τελειώστε όμως πρώτα με τις δικές σας υποχρεώσεις και μετά αποφασίστε να βοηθήσετε κι εκείνους. Η όψη Ερμή-Δία τις πρωινές ώρες είναι υποστηρικτική σε θέματα δουλειάς. Μπορεί να προκύψει και μια πρόταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη σχηματίζοντας το τελευταίο τέταρτο της αύριο από αυτό το ζώδιο και στρέφει την προσοχή σας στις σχέσεις σας, τις συνεργασίες ή τον γάμο. Θα εξετάσετε καλύτερα θέματα μιας συνεργασίας ή της σχέσης σας, ενώ μπορεί να υπάρχει μια έλλειψη συντονισμού στην επικοινωνία σήμερα, καθώς η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με την Αφροδίτη στους Ιχθύς.

Τα θέματα της δουλειάς ή της πορείας της καριέρας σας μπορεί να σας δημιουργούν μεγαλύτερη αγωνία. Όμως σε αυτή την περίπτωση θα είναι δύσκολο σήμερα να βγάλετε ξεκάθαρα συμπεράσματα. Μην απογοητεύεστε όμως και δείξτε υπομονή. Τις πρωινές ώρες η θετική όψη Ερμή-Δία διευκολύνει τις επαφές, τα σχέδια για το μέλλον.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ