Ο Σπύρος Σούλης μας δείχνει εκπληκτικές ιδέες: Βάλτε το καφέ χρώμα στο σπίτι σας με αυτές τις 7 κομψές ιδέες!

Πάρτε ιδέες...

Μπορεί κάποιοι να νομίζουν πως το καφέ είναι πολύ «παραδοσιακό» για τα μοντέρνα σπίτια, αλλά εμείς σας προτρέπουμε να το ξανασκεφτείτε. Το καφέ μπορεί να γίνει ένα από τα πιο κομψά χρώματα – ταιριάζει σε όλους τους χώρους και έχει τη δύναμη να προσφέρει μια μοντέρνα και ζεστή πινελιά. Δείτε, λοιπόν, παρακάτω 7 ιδέες που θα σας εμπνεύσουν.

Συνδυάστε το με το λευκό Ο συνδυασμός λευκού και καφέ είναι ένας από τους πιο chic συνδυασμούς που μπορεί να συναντήσει κάποιος στους εσωτερικούς χώρους. Βλέπουμε συχνά δωμάτια με μίνιμαλ αισθητική που είναι σχεδόν εξολοκλήρου λευκά ή με λίγο γκρι. Αν θέλετε όμως να φέρετε ζεστασιά και υφή στον χώρο σας τότε το καφέ είναι το χρώμα σας.

καφέ χρώμα

Ο συνδυασμός λευκού και καφέ είναι ένας από τους πιο chic συνδυασμούς.

Βάλτε ένα ρετρό έπιπλο σε έναν μοντέρνο χώρο Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν πολύ όμορφο και αυθεντικό χώρο αν συνδυάσετε καφέ ρετρό έπιπλα με μοντέρνα διακόσμηση σε ουδέτερα χρώματα. Δεν χρειάζονται πολλά – ένα έπιπλο αρκεί για να φέρει αυτή την όμορφη ισορροπία.

καφέ χρώμα

Συνδυάστε καφέ ρετρό έπιπλα με μοντέρνα διακόσμηση σε ουδέτερα χρώματα.

Δημιουργήστε αντιθέσεις με τραπέζια φαγητού Τα τραπέζια φαγητού είναι από τα έπιπλα που τους ταιριάζει το καφέ καθώς παραπέμπει σε κάτι γήινο. Επιλέξτε, λοιπόν, ένα ξύλινο τραπέζι για την κουζίνα ή την τραπεζαρία σας. Αν ο υπόλοιπος χώρος είναι μοντέρνος και ουδέτερος θα δημιουργηθεί μια πολύ όμορφη αντίθεση που θα διαμορφώσει ένα φιλικό και φιλόξενο περιβάλλον.

καφέ χρώμα

Τα τραπέζια φαγητού είναι από τα έπιπλα που τους ταιριάζει το καφέ.

Βάλτε καφέ πινελιές στο γραφείο σας για ένα χαλαρωτικό περιβάλλον Το καφέ είναι από τα χρώματα που έχουν τη δύναμη να προσδίδουν χαλάρωση στους χώρους. Είναι ιδανικό λοιπόν για γραφεία καθώς βοηθάει στη συγκέντρωση και στη ροή εργασίας. Μπορείτε να διαλέξετε ένα καφέ γραφείο, μια καφέ πολυθρόνα ή μια καφέ διακοσμητική σκάλα και να τα συνδυάσετε με ουδέτερα χρώματα.

καφέ χρώμα

Είναι ιδανικό για γραφεία καθώς βοηθάει στη συγκέντρωση.

Φέρτε το στο υπνοδωμάτιο Από κάδρα μέχρι μαξιλάρια και παπλώματα, το καφέ χρώμα θα φέρει ζεστασιά και άνεση στο υπνοδωμάτιό σας και θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε μέσα σε ένα chic περιβάλλον.

καφέ χρώμα

Το καφέ χρώμα θα φέρει ζεστασιά και άνεση στο υπνοδωμάτιό σας.

Προμηθευτείτε ένα χαλί Για να συμπληρώσετε τη διακόσμηση ενός δωματίου δεν θα μπορούσατε να παραλείψετε το χαλί και να επιλέξετε την ιδανική απόχρωση. Τα καφέ χαλιά μπορούν να λειτουργήσουν ενοποιητικά στον χώρο και να βοηθήσουν όλα τα άλλα έπιπλα να δέσουν μεταξύ τους.

καφέ χρώμα

Τα καφέ χαλιά μπορούν να λειτουργήσουν ενοποιητικά στον χώρο αναφέρει το spirossoulis.

Δώστε την αίσθηση spa στο μπάνιο σας Ένας τοίχος, ένα πλαίσιο καθρέπτη ή ένα ξύλινο έπιπλο σε καφέ αποχρώσεις είναι σίγουρο πως θα φέρουν στο μπάνιο σας την κομψή και παράλληλα χαλαρή ατμόσφαιρα που συναντάμε στα spa – μην παραλείψετε, λοιπόν, να το δοκιμάσετε.

καφέ χρώμα

Θα φέρει στο μπάνιο σας την κομψή και παράλληλα χαλαρή ατμόσφαιρα που συναντάμε στα spa.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ