Έκτακτη ανακοίνωση από το Μπάκιγχαμ: Σε εγχείρηση καρδιάς υποβλήθηκε ο Πρίγκιπας Φίλιππος, σύζυγος της Βασίλισσας Ελισάβετ - Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο St Bartholomew

Πως είναι η κατάσταση της υγείας του; 

Ο Δούκας του Εδιμβούργου υποβλήθηκε σε εγχείρηση καρδιάς με επιτυχία και θα παραμείνει στο νοσοκομείο για  να αναρρώσει καθώς, ενώ ταυτόχρονα η καταιγίδα για τη συνέντευξη της Mέγκαν και του Χάρι με την Όπρα μαίνεται ακόμη πιο έντονα.

Ο παππούς του Χάρι και του Ουίλιαμ έκανε την επέμβαση χθες στο Νοσοκομείο του Αγίου Βαρθολομαίου στην Πόλη του Λονδίνου - το κορυφαίο νοσοκομείο της Βρετανίας - αφού μεταφέρθηκε εκεί τη Δευτέρα από το ιδιωτικό Νοσοκομείο King Edward VII στο Marylebone όπου υποβλήθηκε σε θεραπεία για λοίμωξη.

Ο πρίγκιπας Φίλιππος μπήκε στο νοσοκομείο στις 16 Φεβρουαρίου, καθώς αισθάνθηκε αδιαθεσία προκειμένου να δεχτεί θεραπεία για μια αδιευκρίνιστη λοίμωξη, που όμως δεν σχετίζεται με την COVID-19 . 

Ο σύζυγος της Βασίλισσας Ελισάβετ γίνεται 100 τον ερχόμενο Ιούνιο. Γεννήθηκε το 1921 στην Ελλάδα, πριν η οικογένειά του εξοριστεί από τη χώρα όταν ο ίδιος ήταν βρέφος. Ο αρχικός του τίτλος ήταν «πρίγκιπας Φίλιππος της Ελλάδος και της Δανίας», αλλά μετά τον αρραβώνα του με την Ελισάβετ Β΄ του Ηνωμένου Βασιλείου χρίστηκε «Δούκας του Εδιμβούργου».

Η βασίλισσα Ελισάβετ και ο πρίγκιπας Φίλιππος διαμένουν στο κάστρο του Ουίνδσορ, δυτικά του Λονδίνου, κατά τη διάρκεια της πανδημίας του νέου κορωνοϊού, σε αυστηρή απομόνωση.

Ο Φίλιππος, ο οποίος αποσύρθηκε από τα επίσημα βασιλικά καθήκοντά του τον Αύγουστο του 2017, είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο και πάλι στα τέλη του 2019.

Χθες το βράδυ, η Αυτού Μεγαλειότης ξεκίνησε έρευνα σχετικά με τους ισχυρισμούς εκφοβισμού, για τους οποίους μίλησαν στην συνέντευξή τους ο Χάρι και η Μέγκαν αναφέρει η Daily Mail.

Το ζευγάρι απάντησε με  ένα νέο κλιπ της συνέντευξής τους στην Oprah όπου η σύζυγος του Χάρι επέμενε ότι δεν θα μπορούσε να σιωπήσει για την «αλήθεια». 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ