Έκτακτη ανακοίνωση από το Μπάκιγχαμ: Σε εγχείρηση καρδιάς υποβλήθηκε ο Πρίγκιπας Φίλιππος, σύζυγος της Βασίλισσας Ελισάβετ - Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο St Bartholomew

Πως είναι η κατάσταση της υγείας του; 

Ο Δούκας του Εδιμβούργου υποβλήθηκε σε εγχείρηση καρδιάς με επιτυχία και θα παραμείνει στο νοσοκομείο για  να αναρρώσει καθώς, ενώ ταυτόχρονα η καταιγίδα για τη συνέντευξη της Mέγκαν και του Χάρι με την Όπρα μαίνεται ακόμη πιο έντονα.

Ο παππούς του Χάρι και του Ουίλιαμ έκανε την επέμβαση χθες στο Νοσοκομείο του Αγίου Βαρθολομαίου στην Πόλη του Λονδίνου - το κορυφαίο νοσοκομείο της Βρετανίας - αφού μεταφέρθηκε εκεί τη Δευτέρα από το ιδιωτικό Νοσοκομείο King Edward VII στο Marylebone όπου υποβλήθηκε σε θεραπεία για λοίμωξη.

Ο πρίγκιπας Φίλιππος μπήκε στο νοσοκομείο στις 16 Φεβρουαρίου, καθώς αισθάνθηκε αδιαθεσία προκειμένου να δεχτεί θεραπεία για μια αδιευκρίνιστη λοίμωξη, που όμως δεν σχετίζεται με την COVID-19 . 

Ο σύζυγος της Βασίλισσας Ελισάβετ γίνεται 100 τον ερχόμενο Ιούνιο. Γεννήθηκε το 1921 στην Ελλάδα, πριν η οικογένειά του εξοριστεί από τη χώρα όταν ο ίδιος ήταν βρέφος. Ο αρχικός του τίτλος ήταν «πρίγκιπας Φίλιππος της Ελλάδος και της Δανίας», αλλά μετά τον αρραβώνα του με την Ελισάβετ Β΄ του Ηνωμένου Βασιλείου χρίστηκε «Δούκας του Εδιμβούργου».

Η βασίλισσα Ελισάβετ και ο πρίγκιπας Φίλιππος διαμένουν στο κάστρο του Ουίνδσορ, δυτικά του Λονδίνου, κατά τη διάρκεια της πανδημίας του νέου κορωνοϊού, σε αυστηρή απομόνωση.

Ο Φίλιππος, ο οποίος αποσύρθηκε από τα επίσημα βασιλικά καθήκοντά του τον Αύγουστο του 2017, είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο και πάλι στα τέλη του 2019.

Χθες το βράδυ, η Αυτού Μεγαλειότης ξεκίνησε έρευνα σχετικά με τους ισχυρισμούς εκφοβισμού, για τους οποίους μίλησαν στην συνέντευξή τους ο Χάρι και η Μέγκαν αναφέρει η Daily Mail.

Το ζευγάρι απάντησε με  ένα νέο κλιπ της συνέντευξής τους στην Oprah όπου η σύζυγος του Χάρι επέμενε ότι δεν θα μπορούσε να σιωπήσει για την «αλήθεια». 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ