Σπάνια φώτο: Ο ξάδερφος της βασίλισσας Ελισάβετ & η σύζυγος του παίρνουν μέρος στο challenge του μήνα -11.000 βήματα για τα θύματα του καρκίνου του προστάτη

Το Chalenge για τον καρκίνο του Προστάτη , που έχει την υποστήριξη της Δούκισσας του Γκλόστερ και του συζύγου της, Πρίγκιπα Ριχάρδου , ξεκίνησε το Μάρτιο, με στόχο να ενθαρρύνει τους πολίτες του Ηνωμένου Βασιλείου να κάνουν μέσα στο μήνα 11.000  βήματα, για να συγκεντρωθούν τα χρήματα που χρειάζονται για να χρηματοδοτηθεί μια έρευνα που πρόκειται να σώσει ζωές.

Εν μέσω Lockdown, η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας δημοσίευσε στα Social Media, μία σπάνια φωτογραφία του δείχνει τον ξάδερφο της Βασίλισσας Ελισάβετ και τη σύζυγο του.

Σε μια ανάρτηση στην επίσημη σελίδα της βασιλικής οικογένειας στο twitter, το παλάτι αναφέρει: "Η Δούκισσα του  Γκλόστερ συμμετέχει στο chalenge του # ProstateUK #MarchTheMonth! Η HRH - υποστηριζόμενη από τον σύντροφό της, τον Δούκα του Γκλούτσεστερ - θα ολοκληρώσει 11.000  βήματα, τα οποία θα κάνει, κάθε μέρα  αυτόν τον μήνα , που αντιπροσωπεύουν τους 11.000 άνδρες που πεθαίνουν από καρκίνο του προστάτη κάθε χρόνο".

Στη φωτογραφία βλέπουμε την 74χρονη Δούκισσα του  Γκλόστερ Birgitte, και τον 76χρονο σύζυγο της , Πρίγκιπα Ριχάρδο, Δούκα του Γκλόστερ, να απολαμβάνουν μια βόλτα στη φύση ανάμεσα στα δέντρα.

Η Birgitte φοράει κόκκινο παλτό , ενώ ο Δούκας στο πλάι της φοράει σκούρο καφέ μπουφάν και μπεζ παντελόνι.

 

 

Το Chalenge για τον καρκίνο του Προστάτη , που έχει την υποστήριξη της Δούκισσας, ξεκίνησε το Μάρτιο, με στόχο να ενθαρρύνει τους πολίτες του Ηνωμένου Βασιλείου να κάνουν μέσα στο μήνα 11.000  βήματα, για να συγκεντρωθούν τα χρήματα που χρειάζονται για να χρηματοδοτηθεί μια έρευνα που πρόκειται να σώσει ζωές, αναφέρει το περιοδικό Hello.

Η επίσημη κατοικία του Δούκα και της Δούκισσας του Γκλόστερ βρίσκεται στο Kensington Palace στο Λονδίνο. Το ζευγάρι είχε στην ιδιοκτησία του, το διατηρητέο κτήμα Barnwell Manor στο  στο χωριό Barnwell, περίπου 2,5 μίλια νότια του Oundle, στο Northamptonshire της Αγγλίας.

 Το ιστορικό πρώην σπίτι του Δούκα και της Δούκισσας του Γκλόστερ από το 2017 καταλήφθηκε από το Windsor House Antiques

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ