Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η ημέρας μας επιτρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στους στόχους μας & πιο πειθαρχημένοι

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα για σήμερα; 

Η Σελήνη μέχρι το τέλος της ημέρας εξακολουθεί, όπως και χθες, να βρίσκεται στον Σκορπιό, σε μια θέση που μας επιτρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στους στόχους μας και πιο πειθαρχημένοι, αλλά παράλληλα και πιο ευαισθητοποιημένοι στα θέματα των σχέσεων.

Στις 18:09 η Σελήνη θα περάσει σε φάση κενής πορείας, δηλαδή χωρίς να συναντήσει άλλους πλανήτες σε όψεις, μέχρι να περάσει μετά τα μεσάνυχτα στον Τοξότη. Έτσι, τις βραδινές ώρες μπορούμε να ξεκουραστούμε και να απολαύσουμε μια διαφορετική από άλλες Τσικνοπέμπτη.

ΚΡΙΟΣ

Απαιτητική μέχρι το τέλος της η σημερινή μέρα, μολονότι μπορεί να είστε ιδιαίτερα παραγωγικοί με ό,τι καταπιαστείτε. Τα οικονομικά εξακολουθούν να είναι πονοκέφαλος, αλλά αν θέλετε να κάνετε κάποια συμφωνία, διακανονισμό ή να τα οργανώσετε καλύτερα, η σημερινή μέρα προσφέρεται. Αν υπάρχουν θέματα οικονομικών που σχετίζονται με την οικογένεια ή κάποιο ακίνητο ή ακόμη σας κυνηγούν από το παρελθόν, μπορεί σήμερα να υπάρχει κάποια πρόοδος. Οι βραδινές ώρες που η Σελήνη είναι κενή πορείας μπορείτε να χαλαρώσετε λίγο και να χαρείτε, έστω και με τον φετινό περιορισμένο τρόπο, την Τσικνοπέμπτη. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί και σήμερα το ταξίδι της απέναντι από το ζώδιο σας και υπάρχει μεγαλύτερη βαβούρα στο πρόγραμμα σας, μολονότι όχι απαραίτητα δυσάρεστη. Από την άλλη, μπορεί να νιώθετε ότι οι άλλοι είναι πολύ απαιτητικοί από σας, ενώ δεν ανταποκρίνονται με τον ίδιο τρόπο όταν εσείς ζητάτε κάτι από εκείνους. Μέχρι τις 18:08 εκτείνεται το πιο παραγωγικό μέρος της ημέρας. Αμέσως μετά η Σελήνη περνά σε φάση κενής πορείας και είναι ό,τι πρέπει για να χαρείτε λίγο με την οικογένεια σας, έστω και περιορισμένα έτσι όπως είναι τα πράγματα, την παραδοσιακή Τσικνοπέμπτη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, που η Σελήνη παραμένει στον Σκορπιό, σας απασχολούν ζητήματα των επαγγελματικών και της καθημερινότητας σας, αλλά ακριβώς επειδή θα είστε πολύ συγκεντρωμένοι σε ό,τι θέλετε να κάνετε, θα καταφέρετε να βγάλετε ένα μεγάλο όγκο δουλειάς. Η αλήθεια είναι ότι έχετε επωμιστεί πολλές ευθύνες τον τελευταίο καιρό και η πίεση που νιώθετε να είστε παραγωγικοί και να βελτιώσετε τις οικονομικές σας συνθήκες γίνεται μέρα με την ημέρα και πιο έντονη. Όμως

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ