Σαγηνευτικό βλέμμα με έντονο eyeliner : Η top τάση στο μακιγιάζ για το 2021 & οι παραλλαγές της (φώτο)

To αγαπημένο μακιγιάζ της Μέγκαν Μαρκλ 

Στην τελευταία εμφάνιση της για τη συνέντευξη με την Oprah Winfrey, η Μέγκαν Μαρκλ επέλεξε το αγαπημένο της μακιγιάζ: Έντονο μαύρο eyeliner στα μάτια. 

Πρόκειται για μία από τις κορυφαίες τάσεις στο μακιγιάζ του 2021, η οποία πρωτοεμφανίστηκε στις πασαρέλες της εβδομάδας μόδας την άνοιξη-καλοκαίρι του 2021.

Chloé-© Gorunway.com

Στα παρασκήνια των ντεφιλέ, οι επαγγελματίες ομορφιάς έχουν, ως μανιφέστο, πρόσωπο , το οποίο καθώς είναι καλυμμένο από τη μάσκα έχει ένα μόνο σημείο να αναδείξει: Τα μάτια.

Το σαγηνευτικό βλέμμα λοιπόν είναι το ζητούμενο και τα μέσα που χρησιμοποίησαν οι Make up artists για να το πετύχουν είναι τρία: Το μολύβι (στους Chloé, Christian Dior, Giambattista Valli ...), η έντονη σκιά ματιών (στους Chanel, Versace ...) και η έντονη γραμμή με eyeliner, η οποία είναι κοινή "σταθερά" για όλους.

Valentino © Gorunway.com

Η τάση που επιστρέφει δριμύτερη από τις δεκαετίες του 60 και του 70 έχει πολλές παραλλαγές με κοινό στοιχείο τις έντονες γραμμές.

Chloé-© Gorunway.com

Οι γραμμές πυκνές ή λεπτότερες σχηματίζονται και στο πάνω και στο κάτω βλέφαρο. Είτε τραβιούνται έως έξω από τα μάτια , είτε για πιο "γατίσιο" βλέμμα μένουν σύριζα στα μάτια, αναφέρει η γαλλική Vogue

Christian Dior © Gorunway.com

Η Chanel θέλει έντονο eyeliner μόνο στο πάνω βλέφαρο , ενώ η επιλογές των Make up artists των οίκων Valentino και Chloé είναι πιο "arty".

Chanel © Gorunway.com

Κοινός "παρανομαστής" για όλους: Το λαμπερό και υγιές δέρμα με απαλό , διακριτικό make-up , έτσι ώστε να αναδεικνύεται καλύτερα το βλέμμα. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ