26χρονος Βούλγαρος σκότωσε την 62χρονη Αγγλίδα φιλενάδα του γιατί τον απέρριψε μετά από λίγα ραντεβού - Το πτώμα βρέθηκε σε αχυρώνα (βίντεο)

 Ονειρευόταν να ζήσει μια ήρεμη ζωή αλλά...

Η 62χρονη Tina Eyre βρέθηκε νεκρή μέσα σε λουτρό αίματος σε αχυρώνα στην Βουλγαρία. Την είχαν χτυπήσει μέχρι θανάτου.

Η γυναίκα  εργαζόταν για χρόνια ως γραμματέας σε δικηγορικό γραφείο και μετά την συνταξιοδότησή της είχε μετακομίσει, από την Αγγλία σε ένα μικρό χωριό της γειτονικής μας χώρας.

Μέσα από ένα σάιτ γνωριμιών η άτυχη γυναίκα γνώρισε τον 26χρονο Denislav Runevski που φέρεται να είναι και ο δολοφόνος της.

Η 62χρονη Αγγλίδα ονειρευόταν να ζήσει μια ήρεμη ζωή ωστόσο η μοιρα της έπαιξε ένα σκληρό παιχνίδι.

Το πτώμα της βρέθηκε στις 18 Φεβρουαρίου, με την daily mail να αναφέρει ότι την είχαν χτυπήσει μέχρι θανάτου με ένα φτυάρι, ενώ είχε δεχτεί επίσης και μαχαιριές.

Βάσει του δημοσιεύματος ο 26χρονος την παρακολουθούσε και την παρενοχλούσε πριν τον θάνατό της, καθώς εκείνη του είχε πει μετά από λίγα ραντεβού να διακόψουν.

Ωστόσο εκείνος συνέχισε να την παίρνει τηλέφωνο, να της στέλνει μηνύματα αλλά και να πηγαίνει στο σπίτι της.

Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή στον αχυρώνα όπου έμενε, ενώ όταν γείτονές της ήρθαν να δουν αν είναι καλά βρήκαν εκεί και τον 26χρονο Βούλγαρο, ο οποίος έχει συνελήφθη ως βασικός ύποπτος για την δολοφονία.

Πιστεύεται μάλιστα ότι ο άντρας την μαχαίρωσε και τη χτύπησε με τον φτυάρι, με το οποίο στη συνέχεια προσπάθησε να σκάψει τον τάφο της, στο πίσω μέρος του σπιτιού. Ωστόσο εκείνη την ώρα ήρθαν οι δύο φίλοι της Tina Eyre.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ