Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Στην Αθήνα ο Εμανουέλ και η Μπριζίτ Μακρόν για τους εορτασμούς της 25ης Μαρτίου

 Θα παρακολουθήσουν την παρέλαση στο Σύνταγμα

Πληροφορίες θέλουν το προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας να επισκέπτεται την χώρα μας για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, ύστερα και από πρόσκληση της ελληνικής πλευράς.

Ειδικότερα σύμφωνα με την Καθημερινή, ο Εμανουέλ και η Μπριζίτ Μακρόν θα δώσουν το παρών στους επετειακούς εορτασμούς της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα έως τώρα για την πραγματοποίηση αυτής της υψηλής επίσκεψης είναι πως την ίδια ημέρα θα λάβει χώρα η Σύνοδος Κορυφής της Ε.Ε., στενεύοντας τα χρονικά περιθώρια.

Το εμπόδιο ξεπεράστηκε, καθώς ο πρόεδρος Μακρόν, μετά της συζύγου του, θα παρακολουθήσει την παρέλαση στο Σύνταγμα και αμέσως μετά θα πετάξει, όπως και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατευθείαν για τις Βρυξέλλες, αναφέρει ακόμα το δημοσίευμα της «Κ».

Υπενθυμίζεται ότι στον εορτασμό της 25ης Μαρτίου θα έρθουν στη χώρα μας και ο διάδοχος του θρόνου πρίγκιπας Κάρολος και ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αποστείλει αυτές τις τρεις επίσημες προσκλήσεις με αφορμή την κορυφαία εκδήλωση των εορτασμών για τα 200 χρόνια από την έναρξη της Επανάστασης με τη συμμετοχή των αρχηγών των κρατών που πολέμησαν στο Ναυαρίνο και εξασφάλισαν την ίδρυση του ελληνικού κράτους – της Βρετανίας, της Γαλλίας και της Ρωσίας.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ