Αυτό το πανέμορφο, ολομέταξο φόρεμα επέλεξε η Μέγκαν Μαρκλ για την συνέντευξη με την Όπρα - Από τον οίκο Giorgio Armani & κοστίζει 3.820 ευρώ

Αναμένουμε να δούμε την συνέντευξη.... 

Στις 7 Μαρτίου θα προβληθεί η πολυαναμενόμενη συνέντευξη που έδωσαν ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ στην Όπρα. 

Να σημειώσουμε πως τα δύο πρώτα τρέιλερ έδωσε στη δημοσιότητα το CBS πριν λίγες ημέρες.

 

Ο Χάρι, αποκαλύπτει ότι φοβήθηκε ότι η ιστορία θα επαναληφθεί και πως η απόφασή του να εγκαταλείψει την Βασιλική Οικογένεια ήταν απίστευτα σκληρή για τον ίδιο. 

«Είμαι ανακουφισμένος και χαρούμενος που κάθομαι εδώ και σας μιλάω έχοντας δίπλα μου τη σύζυγό μου. Γιατί δεν μπορώ να φανταστώ πως θα ήταν γι’ εκείνη (τη μητέρα του, Νταϊάνα) να περνάει μέσα από αυτή τη διαδικασία μόνη της πριν από τόσα χρόνια. Είναι πολύ σκληρό αυτό που ζούμε και για τους δύο μας αλλά τουλάχιστον έχουμε ο ένας τον άλλο» ακούμε τον Χάρι να λέει στο πρώτο από τα δύο τρέιλερ, με την εγκυμονούσα Μέγκαν να συμφωνεί.

 

Στο πρώτο teaser-trailer το ζευγάρι στέκεται συγκινημένο στον κήπο του σπιτιού του. Στο τέλος του η Όπρα λέει στον Χάρι και την Μέγκαν «έχετε πει ορισμένα πολύ σοκαριστικά πράγματα». 

 

Η Δούκισσα του Σάσεξ  φαίνεται πανέμορφη σε ένα μαύρο φόρεμα Giorgio Arman, με τα μαλλιά της σε έναν ωραίο κότσο και το μακιγιάζ της απαλό και σε γήινες αποχρώσεις... 

Το φόρεμα του Οίκου βρήκε το Hello, ενώ η αξία του αγγίζει τα 3.820 ευρώ. 

Με το φόρεμα συνδύασε τακούνια από τον Οίκο Aquazzura, ένα κολιέ Pippa Small, σκουλαρίκια Birks και ένα υπέροχο βραχιόλι Cartier «Love» . 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ