17 συνδυασμοί χρωμάτων που ταιριάζουν τέλεια με το γκρι στα ρούχα – Το κορυφαίο χρώμα της χρονιάς (φωτό)

Κάντε άπαιχτους συνδυασμούς... 

Ουδέτερο, αλλά και κομψό, το γκρι χρώμα στα ρούχα αποτελεί μια όμορφη πρόταση για το ντύσιμο σου! Δεν είναι τόσο σκούρο όσο το μαύρο, αλλά ούτε τόσο ανοιχτό όσο το λευκό, αν και οι αποχρώσεις του προκύπτουν από τον συνδυασμό των δυο αυτών χρωμάτων. Οι συνδυασμοί λοιπόν με γκρι αποτελούν μια υπέροχη επιλογή για στυλάτα σύνολα.

Στη συνέχεια θα πάρεις πολλές ιδέες για να φορέσεις κι εσύ την κορυφαία απόχρωση για το 2021, το Ultimate Gray ή κάποιο πιο σκούρο γκρι με χρώματα που θα το απογειώσουν και κάνε το look σου εκθαμβωτικό.

Ανάλογα με το αν θες να κάνεις μια έντονη αντίθεση ή να διατηρήσεις ένα ήπιο χρωματικό στυλ στο σύνολο σου, μπορείς να επιλέξεις ένα από τα χρώματα που ταιριάζουν με το γκρι, όπως τα παρουσιάζουμε στις παρακάτω προτάσεις.

Chic συνδυασμοί με γκρι κοστούμι

Chic συνδυασμοί με γκρι κοστούμι

Μπορεί το μαύρο και το μπλε γυναικείο κοστούμι να αποτελούν τις πιο δημοφιλείς επιλογές, εξίσου όμως αγαπητό είναι και το γκρι χρώμα. Σε ανοιχτή ή σκούρα ανθρακί απόχρωση, ένα σακάκι με παντελόνι σε γκρι αποχρώσεις, μπορεί να σου χαρίσει ένα εξίσου στυλάτο και κομψό ντύσιμο για το γραφείο, αλλά και τις επίσημες εμφανίσεις σου.

Το συγκεκριμένο κοστούμι μπορεί να συνδυαστεί άψογα με διαφορετικούς τόνους του γκρι, αλλά και με άλλα χρώματα, όπως το λευκό, το μπλε, το μαύρο ή και κάτι πιο έντονο, κάνοντας το look σου μαγευτικό.

Total gray outfit για στυλάτες εμφανίσεις

Total gray outfit

Ένα ολοκληρωτικά γκρι σύνολο αποτελεί μια safe επιλογή. Δεν χρειάζεται όμως να περιοριστείς σε μια μόνο απόχρωση. Μπορείς κάλλιστα να παίξεις με τους πιο ανοιχτούς και τους πιο σκούρους τόνους στο ίδιο ντύσιμο. Με αυτό τον τρόπο θα δημιουργήσεις ένα τελικό outfit που θα τραβήξει τα βλέμματα.

Δοκίμασε λοιπόν να ταιριάξεις το γκρι σου τζιν με ένα πουλόβερ λίγο πιο ανοιχτό ή πιο σκούρο. Έτσι, θα κάνεις έναν κομψό συνδυασμό για τις πρωινές ή απογευματινές σου εμφανίσεις.

Ουδέτεροι και κομψοί συνδυασμοί με γκρι και άσπρο

Ουδέτεροι και κομψοί συνδυασμοί με γκρι και άσπρο

Τόσο το λευκό, όσο και το γκρι ανήκουν στα ουδέτερα χρώματα. Και μάλιστα επειδή το γκρι προκύπτει από την ανάμειξη άσπρου με μαύρο, ο συνδυασμός τους είναι άκρως εντυπωσιακός.

Από το απλό λευκό t-shirt με το γκρι παντελόνι, μέχρι το λευκό πουκάμισο με γκρι φούστα, οι επιλογές που έχεις είναι αμέτρητες. Βρες λοιπόν τα κατάλληλα ρούχα για κάθε περίσταση και δημιούργησε σύνολα που θα σε κάνουν να λάμψεις.

Casual chic ντυσίματα που δείχνουν πως το μπεζ ταιριάζει με το γκρι

Casual chic ντυσίματα που δείχνουν πως το μπεζ ταιριάζει με το γκρι

Ακόμη ένας όμορφος συνδυασμός στα ρούχα είναι το μπεζ με το γκρι. Ασχέτως με τον τόνο που θα επιλέξεις στα δυο αυτά χρώματα, το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα chic και ουδέτερο σύνολο που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα.

Τόλμησε τις αποχρώσεις αυτές τόσο στο casual καθημερινό σου ντύσιμο, όσο και στο πιο βραδινό. Η πιο απλή πρόταση είναι ένα outfit με γκρι παλτό και μπεζ ρούχα, ή το αντίστροφο.

Από εκεί και πέρα, μπορείς να περιορίσεις το μπεζ στα αξεσουάρ σου (τσάντα, παπούτσια) και να παίξεις με το γκρι στο ντύσιμο σου.

Το γκρι στα ρούχα ταιριάζει όμορφα με το μαύρο

Το γκρι στα ρούχα ταιριάζει όμορφα  με το μαύρο

Όπως το λευκό με το γκρι, έτσι και το μαύρο είναι χρώματα που έχουν κοινή βάση. Επομένως, δεν θα μπορούσαν να μην ταιριάζουν μεταξύ τους.

Αυτό που μένει λοιπόν είναι να αποφασίσεις την γκρι απόχρωση που προτιμάς και να την συνδυάσεις με το μαύρο. Πρόκειται για μια κλασική και safe πρόταση που ταιριάζει σε κάθε περίσταση.

Στυλάτο ντύσιμο με γκρι και μπλε ρούχα

Στυλάτο ντύσιμο με γκρι και μπλε ρούχα

Το σκούρο μπλε ταιριάζει πολύ ωραία με το ανοιχτό γκρι χρώμα. Μπορεί να αποτελέσει λοιπόν μια ενδιαφέρουσα πρόταση τόσο για το καθημερινό, όσο και για το βραδινό σου ντύσιμο.

Είτε λοιπόν πρόκειται για ρούχα σε αυτά τα δυο χρώματα ή για την προσθήκη ενός μπλε πανωφοριού, για παράδειγμα ένα σακάκι, πάνω από ένα σύνολο με γκρι, το αποτέλεσμα είναι μαγευτικό.

Απαλοί χρωματικοί συνδυασμοί γκρι με γαλάζιο

Απαλοί χρωματικοί συνδυασμοί γκρι με γαλάζιο

Κι αν το σκούρο μπλε δεν είναι τόσο πολύ του γούστου σου ή απλά θες να κάνεις έναν πιο απαλό συνδυασμό, δοκίμασε το γαλάζιο παστέλ. Όπως όλες οι παλ αποχρώσεις, έτσι κι αυτή ταιριάζει απόλυτα με το γκρι, προσδίδοντας κομψότητα και όμορφο στυλ στο outfit σου.

Το γαλάζιο μπορεί να αποτελεί βασικό κομμάτι του ντυσίματος σου ή να έχει δευτερεύοντα ρόλο, όπως μια τσάντα, ένα πανωφόρι ή τα παπούτσια σου.

Όμορφα σύνολα με ροζ και γκρι ρούχα

Όμορφα σύνολα με ροζ και γκρι ρούχα

Ένας ακόμη κομψός και πολύ δημοφιλής συνδυασμός είναι και αυτός του γκρι με το ροζ σε όλες του τις αποχρώσεις. Αν και το ανοιχτό παλ ροζ είναι πιο σύνηθες, εξίσου εντυπωσιακό είναι και το αποτέλεσμα με σκούρο ροζ, σάπιο μήλο ή φούξια.

Δώσε λοιπόν στο ντύσιμο σου ένα πιο girly και θηλυκό στυλ φορώντας αυτά τα δυο χρώματα. Δεν έχει σημασία η ένταση που θα έχει η κάθε απόχρωση στο σύνολο σου. Μπορείς κάλλιστα να δημιουργήσεις ένα total gray outfit και να προσθέσεις μικρές πινελιές ροζ ή το αντίστροφο.

Γκρι και χρώμα της μέντας για όμορφες εμφανίσεις

Γκρι και χρώμα της μέντας για όμορφες εμφανίσεις

Αντίστοιχα ταιριαστό με το γκρι, όπως το γαλάζιο και το μωβ, είναι το πράσινο χρώμα της μέντας. Πρόκειται για μια ακόμη παστέλ απόχρωση που συνδυάζεται όμορφα κυρίως με το ανοιχτό γκρι. Δίνει φως και ένταση σε κάθε σύνολο, κάνοντας το τελικό αποτέλεσμα πολύ ωραίο.

Μικρές ή μεγαλύτερες λοιπόν πινελιές της μέντας, μπορούν να κάνουν το γκρι να αναδειχθεί, ιδιαίτερα κατά την ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή περίοδο.

Κομψοί συνδυασμοί με μωβ και γκρι ρούχα

Κομψοί συνδυασμοί με μωβ και γκρι ρούχα

Σκούρο ή λιλά δεν έχει σημασία, καθώς και οι δυο αποχρώσεις του μωβ ταιριάζουν πολύ με το γκρι. Ο μεν ανοιχτόχρωμος τόνος δίνει φως και ένταση στο σύνολο, ενώ ο σκούρος προσθέτει χρώμα.

Σκέψου λοιπόν πιο θες να είναι το τελικό αποτέλεσμα του συνόλου σου και επέλεξε τις κατάλληλες αποχρώσεις για να το πετύχεις, δίνοντας έμφαση σε αυτή που σου αρέσει περισσότερο.

Πως να φορέσεις γκρι και κίτρινο, τα δυο κορυφαία χρώματα της χρονιάς

Πως να φορέσεις γκρι και κίτρινο

Η Pantone έχει ανακοινώσει δυο κορυφαία χρώματα για το 2021, το κίτρινο Illuminating Yellow και το γκρι Ultimate Gray. Επομένως, ο συνδυασμός τους μπορεί να σου χαρίσει μια άκρως μοντέρνα και εντυπωσιακή εμφάνιση!

Οι δυο αποχρώσεις δημιουργούν μεταξύ τους μια γλυκιά αντίθεση που δίνει φως σε ένα κατά τα άλλα ουδέτερο χρώμα.

Τόλμησε λοιπόν κι εσύ να βάλεις κάτι κίτρινο με γκρι, ακόμη κι αν δεν πρόκειται για τους δυο αυτούς συγκεκριμένους τόνους, αλλά για πιο σκούρες ή πιο ανοιχτές αποχρώσεις.

Εντυπωσικά outfits με κόκκινο και γκρι

Εντυπωσικά outfit με κόκκινο και γκρι

Ακόμη ένας συνδυασμός που δημιουργεί μια εντυπωσιακή αντίθεση είναι και το κόκκινο με το γκρι. Το σαγηνευτικό και άκρως θηλυκό κόκκινο χρώμα δίνει στο μουντό και ουδέτερο γκρι την ένταση που χρειάζεται το outfit σου για να τραβήξει τα βλέμματα.

Ένα κόκκινο μπλουζάκι μπορεί κάλλιστα να συνδυαστεί με ένα γκρι παντελόνι ή μια φούστα. Βέβαια μπορείς αν θες να φορέσεις και τα χρώματα αυτά αντίστροφα.

Εκθαμβωτικός συνδυασμός με γκρι και πράσινο

Εκθαμβωτικός συνδυασμός με γκρι και πράσινο

Είτε πρόκειται για σμαραγδί είτε για χακί, το πράσινο χρώμα μπορεί να ταιριάξει όμορφα με το γκρι. Ο συνδυασμός αυτός μπορεί κάλλιστα να φορεθεί σε πρωινές, όσο και σε βραδινές εμφανίσεις, ανάλογα με το στυλ των ρούχων που θα επιλέξεις.

Παίξε λοιπόν με τις γκρι και πράσινες αποχρώσεις, δημιουργώντας σύνολα για κάθε περίσταση και στυλ.

Trendy συνδυασμοί με γκρι και μπορντό ρούχα

Trendy συνδυασμοί με γκρι και μπορντό ρούχα

Το μπορντό χρώμα και η wine απόχρωση του είναι πολύ κομψά και εντυπωσιακά. Ταιριάζουν όμορφα με ένα ανοιχτό γκρι, αλλά και με τις πιο σκούρες αποχρώσεις του.

Τόλμησε λοιπόν να κάνεις συνδυασμούς με αυτά τα δυο χρώματα, δημιουργώντας μια αντίθεση στους τόνους των ρούχων σου που δεν περνά απαρατήρητη.

Το γκρι με το καφέ ταιριάζει πολύ στα ρούχα

Το γκρι με το καφέ ταιριάζει πολύ στα ρούχα

Οι αποχρώσεις του ταμπά, αλλά και οι πιο μπεζ – καφέ χρωματισμοί μπορούν επίσης να συνδυαστούν με το γκρι ανοιχτό ή ανθρακί. Το τελικό look είναι κομψό και στυλάτο με μια πιο casual όψη.

Επέλεξε λοιπόν τον αγαπημένο σου γκρι τόνο και φόρεσε τον με κάποιον καφέ στις πρωινές σου βόλτες, το γραφείο ή και σε κάποια χαλαρή απογευματινή απόδραση.

Αξίζει να σημειωθεί πως το καφέ δεν χρειάζεται απαραίτητα να είναι σε κάποιο ρούχο. Τα αξεσουάρ σε αυτές τις αποχρώσεις μπορούν να δώσουν εξίσου όμορφο στυλ.

Συνδυασμοί με ρούχα σε γκρι και πορτοκαλί χρώματα

Συνδυασμοί με ρούχα σε γκρι και πορτοκαλί χρώματα

Το πορτοκαλί είναι ένα ακόμη έντονο χρώμα που μπορεί να απογειώσει το ντύσιμο σου με γκρι. Η σκούρα, αλλά και η πιο απαλή απόχρωση του που θα φορεθεί πολύ την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2021 αποτελούν δυο ωραίες ιδέες για το outfit σου αναφέρει το beautetinkyriaki.

Κι αν θες να παίξεις ακόμη περισσότερο με τα χρώματα, μπορείς να προσθέσεις μερικές σμαραγδί πινελιές σε αξεσουάρ που θα κάνουν το τελικό look ακόμη πιο μαγευτικό.

Casual ντυσίματα με γκρι και τζιν παντελόνι

Casual ντυσίματα με γκρι και τζιν παντελόνι

Και βέβαια υπάρχει πάντα η επιλογή του αγαπημένου σου τζιν που ταιριάζει πάντα και με όλα. Ασχέτως λοιπόν με την απόχρωση του γκρι που έχεις διαλέξει να φορέσεις, το τζιν σε ανοιχτό ή σκούρο μπλε χρώμα θα είναι μια πολύ καλή πρόταση.

Εναλλακτικά, μπορείς να προτιμήσεις κάποιο χρωματιστό jean ή ακόμη κι ένα γκρι για να δημιουργήσεις ένα στυλάτο, χρωματιστό και κομψό σύνολο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ