Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Τετάρτη κάνει τις πρωινές ώρες να κυλούν αρκετά πιο ήρεμα & θετικά - Τι μας επιφυλάσσει η υπόλοιπη μέρα;

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα για σήμερα; 

Η Τετάρτη είναι μια έντονα φορτισμένη συναισθηματικά μέρα, καθώς η Σελήνη διελαύνει τα σκοτεινά νερά του Σκορπιού σε όλη τη διάρκεια της κάνοντας, ούτε λίγο ούτε πολύ, τέσσερις κύριες όψεις. Ευτυχώς οι δυο από αυτές είναι ήπιες. Η μέρα ξεκινά με την Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη που κάνει τις πρωινές ώρες να κυλούν αρκετά πιο ήρεμα και θετικά.

Μετά τις 11 π.μ. όμως ξεκινούν τα «δύσκολα», καθώς η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Ουρανό στον Ταύρο και τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο. 

ΚΡΙΟΣ

Δεν είστε από τους τύπους που εύκολα μπορείτε να συγκρατήσετε την παρόρμηση σας αν κάτι σας εξοργίζει ή νιώθετε ότι πρέπει οπωσδήποτε να το πείτε, όμως διαλέξτε να το κάνετε με ευγένεια και λεπτότητα. Το να βομβαρδίζετε κάποιον με τις σκέψεις, τις ιδέες, τα συναισθήματα ή την αγανάκτηση σας, δεν θα είναι πολύ βοηθητικό και μάλλον θα έχει το αντίθετο αποτέλεσμα από το προσδοκώμενο.

ΤΑΥΡΟΣ

Το άγχος για κάποια κατάσταση φαίνεται ότι μπορεί να σας κυριεύει σήμερα, είτε για λόγους που αφορούν στην καθημερινότητα των υποχρεώσεων σας ή των σχέσεων. Η Σελήνη απέναντι σας στον Σκορπιό σχηματίζοντας αντίθεση με τον Ουρανό στο ζώδιο σας, σας κάνει να νιώθετε ότι δεν μπορείτε να ελέγξετε τα πράγματα, διότι υπάρχει πάντα ένας αστάθμητος παράγοντας να σας βγάζει εκτός προγράμματος, και να σας γεμίζει με αγωνία για το μέλλον. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα είναι μια μέρα που φαίνεται ότι έχετε βάλει πολλά κάστανα στη φωτιά, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα και μπορεί αν διασπαστεί η προσοχή σας τελικά να βγουν όλα καμένα… Φυσικά είστε πολύ ικανοί να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα, αλλά το θέμα είναι να μπορείτε να εστιάσετε λίγο σε αυτά που είναι προτεραιότητα και να μην χάνετε την ενέργεια σας από δω κι από κει χωρίς σημαντικό λόγο.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ