Η Britney Spears σε μια σπάνια φωτογραφία με τους 2 έφηβους γιους της: Είναι απίστευτο πώς περνάει ο καιρός, τα αγόρια μου μεγάλωσαν

«Είναι δύσκολο για κάθε μητέρα»

Μια σπάνια φωτογραφία ανέβασε στο Instagram η Britney Spears που μας έδειξε πόσο έχουν μεγαλώσει οι δύο γιοί της.

Η pop star δεν κάνει συχνά αναρτήσεις με τα παιδιά της, αφού όπως έχει δηλώσει «είναι πλέον σε μια ηλικία που θέλουν να εκφράσουν την δική τους ταυτότητα, και το καταλαβαίνω».

Στην φωτογραφία που δημοσίευσε στην προσωπική της σελίδα στο Instagram βλέπουμε την μαμά να βρίσκεται ανάμεσα στον 14χρονο Jayden και τον 15χρονο Sean Preston.

Να σημειωθεί ότι η τραγουδίστρια απέκτησε τα δύο αγόρια από τον γάμο της με τον Kevin Federline. 

«Δεν μπορώ να πιστέψω πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός. Τα αγόρια μου είναι μεγάλα τώρα. Το ξέρω είναι δύσκολο για κάθε μητέρα, ειδικα αν έχεις αγόρια, να τα βλέπεις να μεγαλώνουν τόσο γρήγορα. Είμαι πολύ τυχερή γιατί τα μωρά μου είναι gentleman και τόσο ευγενικά που μάλλον θα πρέπει έκανα κάτι σωστά».

«Δεν έχω αναρτήσει φωτογραφίες τους εδώ και καιρό γιατί είναι στην ηλικία που θέλουν να εκφράσουν μόνοι τους την ταυτότητά τους και το καταλαβαίνω. Αλλά παρέκλεινα λίγο. Και για δες με άφησαν να ανεβάσω αυτήν την εικόνα. Τώρα δεν νιώθω πια "στην απέξω" και θα το γιορτάσω. Ουπς, οι cool μαμάδες δεν το κάνουν αυτό. Καλά θα διαβ΄σω ένα βιβλίο τότε» έγραψε στο ποστ της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ